ΧΑΛΚΙΔΑ: Αφιερωμένη στο Μάνο Χατζιδάκι η γιορτή λήξης του 24ου Δημοτικού Σχολείου
Την Τετάρτη 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε, στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, η γιορτή λήξης για το σχολικό έτος 2024-2025. Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη και τεράστιο Έλληνα Μάνο Χατζιδάκι.
Τιμώμενα πρόσωπα της γιορτής ήταν οι μαθητές της έκτης τάξης, που αποχαιρέτησαν το Δημοτικό Σχολείο έπειτα από 6 όμορφα χρόνια. Η γιορτή άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό από τον Διευθυντή του Σχολείου Άρη Αυξωνίδη.
Τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης επιμελήθηκαν την αφήγηση και τους διαλόγους της εκδήλωσης και ταξίδεψαν το κοινό στις σπουδαιότερες στιγμές του έργου και της προσωπικής ζωής του Μάνου Χατζιδάκι.
Στη γιορτή συμμετείχε το σύνολο των μαθητών του σχολείου, οι οποίοι την πλαισίωσαν με τραγούδια και χορευτικά δρώμενα. Την ευθύνη και την οργάνωση της γιορτής είχαν τα Στ΄1 και Στ΄2 τμήματα και οι εκπαιδευτικοί Χονδρού Χρυσούλα και Πατσιατζής Λευτέρης.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε βίντεο με τις δράσεις του 24ου Δ.Σ. Χαλκίδας κατά το τρέχον σχολικό έτος. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Χρήστου Μπλέτσα.
Η ... αυλαία έπεσε με την απονομή αναμνηστικών στα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τιμητικής ανθοδέσμης στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τάξεων.
Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιμανδρίτης Πριμηκύριος Νικόλαος, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Χαλκίδος και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων Κώστας Βελής.