ΖΕΜΠΙΛΗΣ: Αναλαμβάνουν υπηρεσία οι 8 διασώστες πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Μαντουδίου

ΖΕΜΠΙΛΗΣ: Αναλαμβάνουν υπηρεσία οι 8 διασώστες πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Μαντουδίου
17 Ιουνίου 2025, 18:20
A+ A-
Ολοκληρώθηκε από τον ΑΣΕΠ η διαδικασία των ενστάσεων.  

Όπως ανακοινώθηκε από τον βουλευτή Θανάση Ζεμπίλη, μετά την ολοκλήρωση από τον ΑΣΕΠ της διαδικασίας εκδίκασης των ενστάσεων των ΔΕ συμμετεχόντων στον διαγωνισμό, αναλαμβάνουν υπηρεσία οι 8 επιτυχόντες διασώστες πληρωμάτων ασθενοφόρων του νεοσύστατου τομέα του ΕΚΑΒ Μαντουδίου.

 Θα ακολουθήσει η τυπική διαδικασία έκδοσης ΦΕΚ, καθώς και των σχετικών εντολών του Υπουργείου Υγείας για την πρόσληψη του προσωπικού.

Ο κ Ζεμπίλης δήλωσε σχετικά:  "Μία προσπάθεια που κράτησε τρία χρόνια φτάνει αισίως στο τέλος της. Σημαντικό σταθμό αποτέλεσε η υπ. αρ. 92/2022 ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΕΚΑΒ για την ίδρυση νέου τομέα στον Δήμο Μαντουδίου- Λίμνης - Αγίας Άννας.

Ακολούθησε η διαδικασία της προκήρυξης 5Κ του 2023 για την πλήρωση των 8 θέσεων, ώστε ο τομέας να τεθεί σε πλήρη λειτουργία. Έτσι, κατά την περίοδο του θέρους, όπου υπάρχουν αυξημένες ανάγκες λόγω και του μεγάλου αριθμού επισκεπτών που δέχεται η περιοχή, θα ξεκινήσει να λειτουργεί το ΕΚΑΒ Μαντουδίου».

  • Φωτό αρχείου από επίσκεψη του Θανάση Ζεμπίλη στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου.

Επιστροφή