BIG BROTHER: Βγήκε στον τάκο ο Ευβοιώτης Ανδρέας Μπαρόλας, αλλά έμεινε στο σπίτι και έφυγε ο Κας! (VIDEO)

BIG BROTHER: Βγήκε στον τάκο ο Ευβοιώτης Ανδρέας Μπαρόλας, αλλά έμεινε στο σπίτι και έφυγε ο Κας! (VIDEO)
16 Ιουνίου 2025, 11:20
A+ A-
Άκουσε το αποτέλεσμα και έμεινε έκπληκτος.

Προτεινόμενος για αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother ήταν ο Ευβοιώτης Ανδρέας Μπαρόλας και τέθηκε στην διάθεση του κοινού, που είχε να επιλέξει με την ψήφο του ανάμεσα στον ίδιο, στην Χριστίνα και στον Κας.

Τελικά, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Πέτρος Λαγούτης, τις λιγότερες θετικές ψήφους συγκέντρωσε ο Κας, και έτσι ο Ανδρέας συνεχίζει κανονικά στο ριάλιτι.

Ο Μπαρόλας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ανέφερε ότι δεν το περίμενε και πίστευε πως αυτός θα έφευγε, ωστόσο διαψεύστηκε ...ευχάριστα.

Ο Πέτρος Λαγούτης αρχικά ανακοίνωσε ότι παραμένει στο σπίτι η Χριστίνα και έτσι η αγωνία κορυφώθηκε ανάμεσα σε Ανδρέα και Κας, με τον δεύτερο να ...κουνάει μαντήλι.  

Δείτε το βίντεο:

Επιστροφή