ΧΑΛΚΙΔΑ: Αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Εύβοιας δέχτηκε επίθεση από σκύλο στο Οντάθι

ΧΑΛΚΙΔΑ: Αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Εύβοιας δέχτηκε επίθεση από σκύλο στο Οντάθι
11 Ιουνίου 2025, 17:56
A+ A-
Κατέληξε στο Νοσοκομείο με δαγκώματα στα πόδια.

Ξινή βγήκε η προπόνηση σε αθλητή του Συλλόγου Δρομέων Εύβοιας, το απόγευμα της Δευτέρας 9 Ιουνίου (ανήμερα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος), αφού βγήκε να τρέξει και κατέληξε στο Νοσοκομείο!

Πρόκειται για τον Χρήστο Ντουρζιώτη, ο οποίος στη διάρκεια προπονητικού τρεξίματος, στη συνοικία Οντάθι της Χαλκίδας δέχτηκε επίθεση από σκύλο και έζησε εφιαλτικές στιγμές.

Ο άτυχος δρομέας δέχτηκε δαγκωματιές στα πόδια από το μεγαλόσωμο ζώο και κατέληξε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά του και επέστρεψε στο σπίτι του.

Το θέμα με τα αδέσποτα ζώα, που κάνουν επίθεση σε ανυποψίαστους πολίτες, παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις πλέον και πρέπει να γίνουν ενέργειες από τον Δήμο Χαλκιδέων και κάθε άλλο αρμόδιο φορέα πριν θρηνήσουμε θύματα.

 

 

Επιστροφή