Ήρθαν στη Χαλκίδα για βόλτα και εντόπισαν αμέσως το μεγάλο πρόβλημα της πόλης
Οι κυρίες της φωτογραφίας είναι από τον Άλιμο και ήρθαν για μονοήμερη εκδρομή στη Χαλκίδα. Πρόκειται για την Ευτυχία Τζίμα και την Μαρία Βέργου.
Είναι η δεύτερη φορά που ήλθαν στην πόλη και δήλωσαν ενθουσιασμένες από την πόλη, τονίζοντας: « Ο καφές στην παραλία, μπροστά στη θάλασσα είναι μοναδική απόλαυση, αλλά και η βόλτα στην πόλη είναι πολύ ενδιαφέρουσα.»
Οι δύο κυρίες πάντως εντόπισαν αμέσως το πρόβλημα της πόλης, αφού σχολίασαν: «Το μοναδικό αρνητικό της πόλης είναι το κυκλοφοριακό και η έλλειψη θέσεων πάρκινγκ, για τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες.
Και τις δύο φορές που ήρθαμε ταλαιπωρηθήκαμε να βρούμε θέση για παρκάρισμα και η κίνηση στους δρόμους της πόλης είχε προκαλέσει κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Αν λυθούν αυτά τα ζητήματα η Χαλκίδα θα γίνει ακόμα πιο ελκυστική πόλη για τους επισκέπτες και θα αυξηθεί κατακόρυφα η επισκεψιμότητα.»



















