EL - FRONTISTIRIO ΧΑΛΚΙΔΑ: Τα παιδιά έμαθαν νέες τεχνολογίες στη ξενόγλωσση εκπαίδευση
Ενα όμορφο event διοργάνωσε το κέντρο ξένων γλωσσών EL frontistirio το Σάββατο 24/5 στον πεζόδρομο της Αβάντων, στη Χαλκίδα, με αφορμή τα 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.
Οι ιδιοκτήτες του κέντρου, Γιώργος Βλάχος και Ελευθερία Φλώρου με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο super course παρουσίασαν στους μαθητές, αλλά και σε άλλα παιδάκια που βρέθηκαν στο σημείο τις νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση!

Η κ. Φλώρου δήλωσε σχετικά στο egnomi.gr : "Ενημερωνόμαστε συνεχώς για οτιδήποτε νέο υπάρχει στην εκπαίδευση. Γι' αυτό τα κέντρα μας σε Xαλκίδα και Ψαχνά (δείτε εδώ πληροφοριακά στοιχεία) πρωτοπορούν χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και μοντέρνες μεθόδους διδασκαλίας".
Η Ελευθερία Φλώρου ανάμεσα στα παιδιά που κέρδισαν από μία μάσκα εικονικής πραγματικότητας.
Στη φωτογραφία πάνω φαίνονται: Η μαθήτρια Μαριάνα Βλάχου (κόρη των ιδιοκτητών), η Ελευθερία Φλώρου (στο κέντρο) ανάμεσα στις καθηγήτριες Μπέτυ Διαμανίδου, Μαρία Ντεγιάννη και Αστερία Μουσουτζάνη.
Δείτε παρακάτω σχετικό βίντεο από την ημέρα του event.