ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ 1-1: Κράτησε την κορυφή και περιμένει την απονομή!

ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ 1-1: Κράτησε την κορυφή και περιμένει την απονομή!
25 Μαΐου 2025, 18:59
A+ A-
Έξι μήνες αήττητος είναι ο πρωταθλητής Εύβοιας.

Έξι μήνες αήττητος συμπληρώνει ο ΑΟ Καρύστου, καθώς η τελευταία του ήττα (σ.σ. η μοναδική) στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ καταγράφηκε στις 1/12/2024 από τον Λήλα στο Βασιλικό.

Σήμερα (25/5) για τα μπαράζ των πρωταθλητών Ενώσεων (6η και προτελευταία αγωνιστική) ο ιστορικός Ιωνικός απείλησε το αήττητο του ΑΟΚ στο μίνι πρωτάθλημα (1-1 το τελικό σκορ), αλλά η ομάδα της νότιας Εύβοιας κράτησε την κορυφή και περιμένει την απονομή που θα συνδυαστεί με τη φιέστα για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Ο τελευταίος χορός του ΑΟ Καρύστου είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Κυριακή (1/6) κόντρα στην Αναγέννηση Σχηματαρίου, αν και πληροφορίες θέλουν τον σύλλογο της Εύβοιας να αιτείται τη διεξαγωγή του ματς μια μέρα νωρίτερα, το Σάββατο (31/5).

Όπως και να 'χει, η Κάρυστος θα έχει την ευκαιρία να κλειδώσει την 1η θέση στα μπαράζ.

Σήμερα ο Ιωνικός ήταν αυτός που προηγήθηκε με 1-0 στο "Λουμίδειο" με γκολ του Πετράκη στο 32', αλλά στο 62' τα "δελφίνια" ...απάντησαν με σκόρερ τον Μελιόπουλο και ισοφάρισαν σε 1-1.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το τρίποντο, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της νίκης.

Κάτι που δεν έχει σημασία, αφού μια είναι η ουσία: Ο ΑΟΚ τη νέα σεζόν θα παίξει στη Γ' Εθνική και θα γιορτάσει την επιτυχία όπως του αρμόζει στην ...τρικούβερτη γιορτή που ετοιμάζει!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιωνικός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε μια ελαφριά υπεροχή. Η Κάρυστος ήταν κατά κάποιο τρόπο ...έξω από τα νερά της και τα γνωστά υψηλά στα στάνταρ της (σ.σ. δημιούργησε ορισμένες απειλές χωρίς αντίκρισμα), ωστόσο στο β' ημίχρονο, όχι μόνο ισορρόπησε, αλλά πήρε για τα καλά τα ηνία.

Στο 62' ο Νιφορόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και σε μια αναμπουμπούλα στην αντίπαλη άμυνα ο Μελιόπουλος βρήκε δίχτυα. Μάλιστα το γκολ από τον έμπειρο χαφ επιτεύχθηκε σε ένα σημείο που ο ίδιος είχε γίνει κεντρικός αμυντικός, σε μια προσπάθεια του κόουτς Καζακόπουλου να ανακατέψει την τράπουλα.

Μετά το 65' ο ΑΟΚ έβαλε πίεσε στην ομάδα της Νίκαιας και έχασε 2-3 καλές φάσεις, με πιο κλασική μια κεφαλιά του Στρέμπα στο 87' που δεν βρήκε στόχο.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Φώντας Καζακόπουλος): Δημ. Παπαπούλιος, Γιώρ. Παπαδόπουλος, Μελιόπουλος, Ντόνκορ, Νιφορόπουλος, Κουτσιανικούλης, Στρέμπας, Αρσενίδης, Ζάνι, Ραχήμ, Αλέξ. Σπανός (Τζένης, Ραβιόλος, Αργυρίου, Μπονατάκης, Αντώνενας, Θάτσι, Κασέμι, Γάκης, Νίκολη).

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Μπιτζινής, Πετράκης, Φουάσης, Ρομαό, Διον. Πάζα, Αντωνίου, Ζιώβας, Αντ. Γκόγκα, Ρον. Σάνι, Ματσούκας, Χορ. Σάκα (Κωτσερίδης, Κόκας, Καζάλας, Ελθίνι Γιούσεφ, Παντελίδης, Κούτρης, Διαμαντής, Νέλα, Ανδριάνης).

Επιστροφή