FINAL FOUR ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Βλέπουν ελληνικό τελικό την Κυριακή

FINAL FOUR ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: Βλέπουν ελληνικό τελικό την Κυριακή
23 Μαΐου 2025, 08:30
A+ A-
Ποια ομάδα, όμως, θα σηκώσει την κούπα;

Σε ρυθμούς final four κινείται όλη η χώρα, καθώς δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται στο Αμπου Ντάμπι και είναι έτοιμες να διεκδικήσουν τον τίτλο: Ο απερχόμενος πρωταθλητής Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα στα ημιτελικά στις 6 το απόγευμα τη Φενέρμπαχτσε, και ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 9 το βράδυ θα αναμετρηθεί με τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.

Βγήκαμε, λοιπόν, στους δρόμους της Χαλκίδας για να μάθουμε τις προβλέψεις τεσσάρων φίλων του αθλήματος. Πάμε να δούμε τι μας είπαν:

Ο 18χρονος Κωνσταντίνος Παλαιολόγος πιστεύει ότι θα έχουμε ελληνικό τελικό και θα το σηκώσει ο Ολυμπιακός. 

"Εχει φτάσει πολλές φορές στην πηγή χωρίς να πιει νερό, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Βέβαια, η Μονακό θα τον δυσκολέψει στον ημιτελικό" μας είπε ο Κωνσταντίνος.

Και ο Τάσος Λαζαρόπουλος βλέπει τις δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό της Κυριακής. Πιστεύει, όμως, ότι ο ΠΑΟ θα κάνει το back to back. "Από τη στιγμή που οι πράσινοι βρέθηκαν στο final four, θα κερδίσουν άνετα τη Φενέρ και τον Ολυμπιακό στον πόντο για να ράψουν το 8ο αστέρι τους" τόνισε ο Τάσος.

Ντέρμπι αιωνίων στον τελικό του Αμπου Ντάμπι προβλέπει και ο φοιτητής οικονομικών Στράτος Λημνιός. "Είναι δεδομένο ότι θα κερδίσουν στους ημιτελικούς" υπογράμμισε παρόλο που έπλεξε το εγκώμιο των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων. Ποιος θα γίνει ο βασιλιάς της Ευρωλίγκας; Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον ίδιο!

Αντίθετα, ο Χρήστος Πουλάρας πιστεύει ότι ήρθε η ώρα των ερυθρολεύκων να πανηγυρίσουν. "Φέτος, έχει μπει πολύ αγριεμένος και πιστεύω ότι του αξίζει το τρόπαιο" σχολίασε ο Χρήστος. 

Επιστροφή