Χοιρινό με μέλι και καρύδια
Υλικά:
• 2 χοιρινά φιλέτα κομμένα σε κομμάτια
• 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 1 φλιτζ. καρυδόψιχα
• 1 φλιτζ. λευκό, ξηρό κρασί
• 1/2 φλιτζ. μέλι
• 1 κ.σ. μουστάρδα σε σκόνη
• αλάτι
• πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μία πλασοτέ κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε τα κρεμμύδια σοτάροντας για 2-3 λεπτά.
Στη συνέχεια, προσθέτετε τα χοιρινά φιλέτα μαζί με την καρυδόψιχα και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι το κρέας να ροδίσει καλά από όλες τις μεριές.
Έπειτα, ρίχνετε το κρασί, το μέλι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
Αφήνετε το φαγητό να πάρει μία βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να δέσει καλά η σάλτσα.
Καλή σας απόλαυση!