Ο Θανάσης Ζεμπίλης επέρριψε ευθύνες για την καθυστέρηση στο τμήμα Υψηλή Γέφυρα- Λάμψακος της Παράκαμψης Χαλκίδας
Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων για την Μ.Π.Ε. του οδικού τμήματος Υψηλή Γέφυρα - Λάμψακος παρέστη ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης.
Ο βουλευτής της ΝΔ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην μεγάλη καθυστέρηση του οδικού τμήματος Υψηλή Γέφυρα - Λάμψακος, που αποτελεί το πρώτο έργο προαίρεσης της Παράκαμψης Χαλκίδας - Ψαχνών.
Για το γεγονός αυτό ευθύνεται, όπως είπε, το ό,τι τον Σεπτέμβριο του 2014 επιχειρήθηκε η ακύρωση της φιλοσοφίας της παράκαμψης Χαλκίδας και ο υποβιβασμός της από κλειστός αυτοκινητόδρομος σε αστική οδό.
« Ουσιαστικά, λοιπόν, σήμερα πληρώνουμε την λανθασμένη απόφαση του τότε Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκιδέων να αποδεχθεί την πρόταση αυτή και να εγκρίνει την σχετική ΜΠΕ» τόνισε ο βουλευτής Εύβοιας.