Ομελέτα με πεπερόνι και καυτερή κέτσαπ
Υλικά:
• 5 αβγά
• 10 φέτες λουκάνικο πεπερόνι
• 2 λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε φέτες
• 1 πατάτα κομμένη σε λεπτά μπαστουνάκια
• 60 γραμ. φέτα
• 4-5 κ.σ. καυτερή κέτσαπ
• 1 κ.γ. μπούκοβο
• 1 κ.γ. πάπρικα
• ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
• αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις πατάτες και στη συνέχεια τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Αδειάζουμε το περισσότερο ελαιόλαδο από το τηγάνι και κρατάμε λίγο, τόσο όσο να καλύπτει τον πάτο του τηγανιού.
Τηγανίζουμε τα λουκάνικα πεπερόνι και Φρανκφούρτης μέχρι να πάρουν χρώμα.
Στη συνέχεια, σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το αλάτι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Ανακατεύουμε τα αβγά μέσα στο τηγάνι για περίπου μισό λεπτό και έπειτα ρίχνουμε τις πατάτες, τη φέτα, το μπούκοβο και την πάπρικα.
Μόλις είναι έτοιμη η ομελέτα, αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε από πάνω την κέτσαπ.
Καλή σας απόλαυση!