ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 0-1: Το σήκωσε μέσα στο Αλιβέρι - Πρωταθλητής Εύβοιας ο ΑΟΚ
Η Κάρυστος θριάμβευσε μέσα στο Αλιβέρι! Με γκολ του Ραχήμ νίκησε 1-0 τον Ταμυναϊκό και στέφθηκε πρωταθλήτρια Εύβοιας.
Η Κάρυστος πήγε στο +6 και κλείδωσε και μαθηματικά τον τίτλο!
"Νάτοι-νάτοι οι πρωταθλητές" φώναξαν οι Καρυστινοί. Οι φίλοι του Ταμυναϊκού χειροκρότησαν τα δικά τους παιδιά.
Η Κάρυστος ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό πλεονέκτημα, μετά την αποβολή του Μώρου.
Ο γκολκίπερ του ΑΟΚ Μπονατάκης με μια σπουδαία επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του στο 0-0 και στη συνέχεια σκόραρε ο Ραχήμ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY EGNOMI.GR
Στις 5 το απόγευμα ξεκινάει το μεγάλο ντέρμπι Ταμυναϊκός-Κάρυστος που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή στην Εύβοια.
Η ομάδα του Αλιβερίου χρειάζεται αποκλειστικά τη νίκη για να έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία (το ματς του πρώτου γύρου στην Κάρυστο είχε λήξει ισόπαλο).
Η Κάρυστος κατακτά τον τίτλο με διπλό ή ισοπαλία (έχει 3 βαθμούς περισσότερους από τον Ταμυναϊκό), τρεις στροφές πριν το τέλος (28η αγωνιστική).
Ξεκίνησε το μεγάλο ματς...με κατάμεστες τις δυο εξέδρες από τους οπαδούς των δυο ομάδων.
Προσπαθεί να επιτεθεί ο Ταμυναϊκός, με τον Μώρο φορ, τον Κοτρογιάννη δεκάρι και τους Ζουρμπουλή και Σταματούκο εξτρέμ.
Στο 8' μεγάλη φάση για την Κάρυστο με τον Στρέμπα να κατεβάζει την μπάλα, αλλά αντί να σουτάρει με δύναμη, προσπάθησε με λόμπα να "κρεμάσει" τον Ζωντό και η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
Πήρε μέτρα η Κάρυστος με φορ τον Σπανό και δεκάρι τον Στρέμπα. Στα φτερά παίζουν οι Ραχήμ και Κουτσιανικούλης.
Καλό φάουλ για τον Ταμυναϊκό από τη δεξιά πλευρά. Το εκτέλεσε ο Μώρος και η μπάλα πέρασε άουτ.
Και οι δυο ομάδες ψάχνουν το γκολ και παίζουν ανοιχτά.
...Αλλά ξεκίνησαν και οι πρώτες διακοπές.
Στο 20' καλό διαγώνιο σουτ του Ραχήμ, η μπάλα άουτ. Πιο απειλητική η Κάρυστος στα πρώτα λεπτά.
Καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας έχει η Κάρυστος, δυσκολεύεται στην ανάπτυξη ο Ταμυναϊκός και προσπαθεί με άμεσο παιχνίδι να φτάσει στα αντίπαλα καρέ.
Πλησιάζουμε στο ημίωρο, παραμένει το 0-0.
Στο 28' τρομερή διπλή φάση για τον Ταμυναϊκό. Σέντραρε ο Μώρος, κεφαλιά του Ζουρμπουλή απέκρουσε σωτήρια ο κίπερ Μπονατάκης και στην επαναφορά ο Σταματούκος με προβολή πλάσαρε άουτ.
Φτάσαμε στο 35', 0-0 το αποτέλεσμα.
ΓΚΟΛ! Στο 39' ο Ραχήμ με μακρινό σουτ έκανε το 0-1 για την Κάρυστο! Δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στην γωνία του Ζωντού. Τούτη την ώρα η Κάρυστος βρίσκεται στο +6.
Στο 32' φάουλ για την Κάρυστο, ένα μέτρο έξω από την περιοχή. Η μπάλα απομακρύνθηκε προσωρινά και έφτασε στον Στρέμπα, που έκανε το γυριστό διαγώνιο σουτ, αλλά ο Ζωντός απέκρουσε στην γωνία του.
Νέα ευκαιρία για την Κάρυστο, ο Ζωντός απέκρουσε σουτ του Σπανού.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ: 0-1!
Ξεκίνησε το β' ημίχρονο χωρίς αλλαγές στις 11αδες.
Μπήκε δυνατά ο Ταμυναϊκός. Στο 49' σουτ του Κοτρογιάννη πέρασε ψηλά άουτ.
Οι Αλιβεριώτες έπαιξαν πίσω από την μπάλα στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Πλέον πρέπει να ρισκάρουν για να κάνουν την ολική ανατροπή.
Ένταση και 3λεπτη διακοπή στο ματς. Κόκκινη κάρτα στον Μώρο (μάλλον για χειρονομία στην εξέδρα), με δέκα ο Ταμυναϊκός από το 55'.
"Εκεί-εκεί στη Γ' Εθνική" φωνάζουν οι Καρυστινοί για την ομάδα τους!
Στο 63' κόρνερ του Αρσενίδη, κεφαλιά του Στρέμπα, η μπάλα έφυγε άουτ.
Με αριθμητικό πλεονέκτημα η Κάρυστος έχει για τα καλά το πάνω χέρι. Με νίκη κλειδώνει και μαθηματικά τον τίτλο στην Εύβοια!
Ο Ταμυναϊκός δείχνει επηρεασμένος από την αποβολή του Μώρου.
Η Κάρυστος έχει παγώσει τον ρυθμό και δεν επιτρέπει στον Ταμυναϊκό να την απειλήσει. Την Κάρυστο την βολεύει και η ισοπαλία και δεν ρισκάρει ιδιαίτερα.
Φτάσαμε στο 75', παραμένει το 0-1!
Ο Κουτσιανικούλης έχει γίνει ...κόκκινο πανί για τους φανατικούς οπαδούς του Ταμυναϊκού.
Στο 83' βαδίζουμε, 0-1 το σκορ ακόμη....
Φτάσαμε στις καθυστερήσεις, 0-1!
Διαιτησία: Τουλούμης, Ιωάννου, Παλουμπής, Γκάτσος (4ος).
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Τάκο, Δήμου, Ντόβολης, Φωτιάς, Μπελίτσος, Σταματούκος, Ζουρμπουλής (78' Μπράχα), Κοτρογιάννης (65' Πόγκας), Μώρος, Μανδράκας (80' Ανγκέλι).
ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Φώντας Καζακόπουλος): Μπονατάκης, Ζάνι, Γιωρ. Παπαδόπουλος (61' λ.τρ Αρσενίδης), Κολλιάκος, Ντονκόρ, Νιφορόπουλος, Ραχήμ (70' Καράβολας), Κουτσιανικούλης (85' Νίκολι), Στρέμπας, Μελιόπουλος, Σπανός (85' Αργυρίου).