ΠΟΕΔΗΝ ΕΥΒΟΙΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών

ΠΟΕΔΗΝ ΕΥΒΟΙΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών
3 Απριλίου 2025, 10:44
A+ A-
Πρώτη σε ψήφους η Ιωάννα Ιωάννου.

Πραγματοποιήθηκαν από την Δευτέρα 31 Μαρτίου ως και την Τετάρτη 2 Απριλίου, οι εκλογές στους υγειονομικούς της Εύβοιας για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην ΠΟΕΔΗΝ.

Νικήτρια ήταν η παράταξη της Ιωάννας Ιωάννου, σημερινής προέδρου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, η οποία εξέλεξε 4 από τους 9 συνολικά αντιπροσώπους.

Δεύτερη η παράταξη του ΚΚΕ και τρίτη η παράταξη, η οποία πρόσκειται στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο.

Υπενθυμίζουμε ότι στην παράταξη Γιαννάκου υπήρχαν προστριβές, δημιουργήθηκε νέο ψηφοδέλτιο και αποσύρθηκε από τις εκλογές ο Γιάννης Αγγελάτος.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ψήφισαν:439

Άκυρα – Λευκά: 9

Έγκυρα: 424

Έλαβαν

Α.Κ.Ε. (Ιωάννα Ιωάνου) 179 και 4 έδρες. Εκλέγονται (σε παρένθεση ο αριθμός σταυρών που πήραν): Ιωάννα Ιωάννου (153), Κατερίνα Ματσούκα (90), Γαρυφαλλιά Προίσκου (88), Σούλα Μέργιανου (72).

Α.Σ.Υ. (ΚΚΕ) 126 και 3 έδρες. Εκλέγονται: Δημήτρης Κατσαρός (79), Βάσω Καϊπάνου (60), Δημήτρης Κούκουρας 55

Α.Ε.Κ.Ε (Πρόσκειται στον απερχόμενο πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο) 119 και 2 έδρες. Εκλέγονται: Κυριακή Σχοινά (86), Ανδρέας Δράτσας (73)

Επιστροφή