Εβελίνα Παπούλια για Πέτρο Φιλιππίδη: Κατέβασε το εσώρουχο και μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα!

Εβελίνα Παπούλια για Πέτρο Φιλιππίδη: Κατέβασε το εσώρουχο και μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα!
28 Μαρτίου 2025, 15:20
A+ A-
Η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Τη σοκαριστική εμπειρία που έζησε στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Πέτρο Φιλιππίδη περιέγραψε η Εβελίνα Παπούλια, καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε αρχικά ότι «δεν τον είχα ίνδαλμα (σ.σ. τον Φιλιππίδη), δεν τον θαύμαζα, αλλά αντιλαμβάνομαι πόσο καλός ηθοποιός είναι. Θεωρώ ότι ως σκηνοθέτης είναι μέτριος» και συμπλήρωσε:

«Κατέληξα, όμως, ότι είναι κακός άνθρωπος. Αν αποφάσιζε να πει μια συγγνώμη, θα είχαν τελειώσει όλα. Αν είχε αντιληφθεί τι έχει κάνει, θα είχαν λήξει όλα".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια παράσταση που είχε συνεργαστεί με τον Φιλιππίδη: «Έπρεπε να μάθω τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε τρεις ημέρες. Ξεκινήσαμε τις πρόβες, ανέβηκε η παράσταση, αντεπεξήλθα. Κάποια στιγμή είμαι στη σκηνή και ο Πέτρος είναι κρυμμένος πίσω από τις κουίντες. Όπως παίζω και γυρνάω, τον βλέπω να κατεβάζει το παντελόνι και το εσώρουχο και να μου δείχνει τα γεννητικά του όργανα… Ήταν περιχαρής. Έπαθα σοκ, αλλά συνέχισα να παίζω. Το έκανε ακόμα μια φορά».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε άλλα περιστατικά που συνέβησαν στη συγκεκριμένη παράσταση:

«Με είχε φωνάξει στο καμαρίνι, μιλάγαμε και με άρπαξε και με έφερε κοντά του και πήγε να μου βάλει χέρι. Τον έσπρωξα ...χαριτωμένα, έκανα χιούμορ και τον απώθησα. Δεν υπήρχε μεγάλη προσπάθεια σε αυτό. Την επόμενη ημέρα, όμως, ήρθε στο καμαρίνι και έκλεισε την πόρτα. Και πάλι ήμουν πολύ ψύχραιμη. Εκεί ένιωθα παράξενα, ήταν λίγο σκοτεινή η ενέργεια. Του είπα βγες έξω, θέλω να αλλάξω. Και βγήκε. Δεν μου άρεσε η κίνηση ότι έκλεισε την πόρτα».

Επιστροφή