ΜΥΚΟΝΟΣ-ΠΓΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-2: Πτήση και διπλό στο νησί των ανέμων!

ΜΥΚΟΝΟΣ-ΠΓΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-2: Πτήση και διπλό στο νησί των ανέμων!
3 Μαρτίου 2025, 07:36
A+ A-
Τζεβελέκου και Πετράκη τα γκολ.

Με επιτυχία ολοκλήρωσε τα δυο σερί μεγάλα ταξίδια σε νησιά ο ΠΓΑΟ Χαλκίδας (σ.σ. έχει να πάει και στο Ηράκλειο για να αγωνιστεί με τον Εργοτέλη).

Η γυναικεία ομάδα της Χαλκίδας που εκπροσωπεί τον νομό στην Β' Εθνική και έχει υψηλές βλέψεις, τα κατάφερε μια χαρά σε Κρήτη και Μύκονο

Μετά την ισοπαλία με 1-1 στα Χανιά κόντρα στον ΑΟ Χάλης Βαρυπέτρου, χθες Κυριακή (2/3) ο χαλκιδέικος σύλλογος ταξίδεψε αεροπορικώς στη Μύκονο και νίκησε με 2-1 (στη φωτό πάνω η αποστολή στο αεροδρόμιο της Μυκόνου).

Ο ΠΓΑΟ Χαλκίδας προηγήθηκε με 2-0 με γκολ της Νατάσας Τζεβελέκου στο 33' και της Βασιλικής Πετράκη στο 39'.

Οι Μυκονιάτισσες μείωσαν (1-2), αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς και έτσι ο ΠΓΑΟ Χαλκίδας συνεχίζει να φιγουράρει στην 2η θέση του 3ου ομίλου της Β' Εθνικής.

Η ομάδα του ΠΓΑΟ Χαλκίδας όπως παρατάχθηκε στον κυριακάτικο αγώνα στη Μύκονο, ενώ επέστρεψε με αεροπλάνο την ίδια μέρα στη Χαλκίδα, έχοντας στις αποσκευές του το τρίποντο της νίκης.

  

Επιστροφή