ΚΑΜΑΡΙΤΣΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Έφυγε από την ζωή ο Κώστας Κατρακάζος - Την Παρασκευή η κηδεία του
Σε ηλικία 85 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή ο Κώστας Κατρακάζος. Ο θάνατός του προκάλεσε θλίψη στην σύζυγό του Κατερίνα, στα παιδιά του Δημήτρη- Πέρσα, Αφένδρα - Αποστόλη, Αθανασία- Ιωάννη, στα εγγόνια του, στα αδέλφια και στους υπόλοιπους συγγενείς.
Η Εξόδιος ακολουθία της κηδείας του θα τελεστεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στη 1:30 το μεσημέρι στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Καμαρίτσα, του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Η σορός θα βρίσκεται στον ιερό ναό από την 1 το μεσημέρι.
Ο γιος του εκλιπόντος Δημήτρης Κατρακάζος (φωτό κάτω) είναι εξωτερικός φρουρός και υπηρετεί στη Φυλακή Χαλκίδας, ενώ είναι γνωστός και στο χώρο του μπάσκετ, αφού είναι ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.