ΧΑΛΚΙΔΑ: Πέθανε ο συνταξιούχος αστυνομικός Μιχάλης Κλειδής - Την Τετάρτη η κηδεία του
Σε ηλικία 88 ετών, έφυγε από την ζωή ο συνταξιούχος αστυνομικός Μιχάλης Κλειδής. Ο θάνατός του προκάλεσε θλίψη στη σύζυγό του Παναγιώτα, στα παιδιά του Μιχάλη και Ευσταθία, Βασίλη, στα εγγόνια, στα αδέλφια του και στους υπόλοιπους συγγενείς.
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο της Χαλκίδας, στο Πέι Δοκού. Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 2:30 το μεσημέρι.
Ο Μιχάλης Κλειδής καταγόταν από την Κρήτη και ήταν ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Κρητών Εύβοια " Ο Ψηλορείτης". Ο γιος του Μιχάλης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, ο οποίος εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.
Επιπλέον, σε ένδειξη πένθους, το Δ.Σ. αποφάσισε ν' ακυρώσει την αναβίωση του Κρητικού αποκριάτικου εθίμου, τον " Αρκουδίστικο χορό ", που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα.