ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΡΟΣΙΑ 3-1: Πολύτιμο τρίποντο με σκόρερ τον Δημήτρη Τσούτση

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΡΟΣΙΑ 3-1: Πολύτιμο τρίποντο με σκόρερ τον Δημήτρη Τσούτση
15 Φεβρουαρίου 2025, 19:40
A+ A-
Οι νικητές προηγήθηκαν στο 64' με 3-0.

Δίκαια επικράτησε ο Σταυρός επί της Δροσιάς με 3-1, έχοντας οδηγό τον Δημήτρη Τσούτση που πέτυχε δυο γκολ και η ομάδα του πήρε πολύτιμη νίκη στη μάχη που δίνει για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 20' πέτυχε το πρώτο γκολ ο Τσούτσης και η κυριαρχία του Σταυρού επιβεβαιώθηκε πριν λήξει το ημίχρονο, με γκολ του Κώστα Μουτουσίδη στο 40'.

Στο 54' ο Τσούτσης "ξαναχτύπησε". Έκανε το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό γκολ και ουσιαστικά εδραίωσε το τρίποντο για την ομάδα του Σταυρού.

Η Δροσιά μείωσε (3-1), σχετικά γρήγορα, με γκολ που σημείωσε ο Διοκμετζίδης, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα παραπάνω.

Λίγο πριν το τέλος του 90λεπτου αποβλήθηκε με 2η κίτρινη για διαμαρτυρία ο προπονητής των νικητών Άγγελος Βογιατζής.

Διαιτησία: Καλαμάτας, Ρουμπής-Καραδήμος.

ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Άγγελος Βογιατζής): Βασιλείου, Τσούτσης, Μπίτζος, Γκρινιάρης, Σεΐτης, Αλαφάκης, Βογιατζής (75' Ταυρής), Γιούλης, Χατζηαντωνίου, Μουτουσίδης, Τζαμίχας (60' Ν. Γκίκας).

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Γιώργος Λάμπρου): Μίχος, Διοκμετζίδης, Τρίκας, Θεοδώρου, Δεληγιάννης, Παύλος Ζουρμπουλής, Γιαλός, Πλέρος (46' Σουλιωτάκης, 79' Τσαμούρας), Τζάνος, Αγγελάτος, Σακκάς (73' Λάμπρου).

 

Επιστροφή