Ταλιατέλες με μανιτάρια και σκόρδο
21 Φεβρουαρίου 2025, 07:00
Ένας απολαυστικός συνδυασμός γεύσεων!
Υλικά:
• 500 γραμ. ταλιατέλες
• 200 γραμ. μανιτάρια portobello
• 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
• αλάτι
• πιπέρι
• ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίχνουμε τα μανιτάρια σοτάροντας για 4-5 λεπτά.
Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το σκόρδο σοτάροντας για ακόμα ένα λεπτό.
Έπειτα, ρίχνουμε στο τηγάνι τις ταλιατέλες και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο κατά βούληση.
Καλή σας απόλαυση!