Διαβάστε στη "Γνώμη" που κυκλοφορεί
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οικογένεια ανακάλυψε στην εκκλησία ότι το φέρετρο είχε λάθος νεκρό. Διαβάστε περισσότερα.
Βουτιά θανάτου από την υψηλή γέφυρα. 48χρονος Χαλκιδέος οικογενειάρχης βουτηξε στο κενό και βρήκε τραγικό θάνατο.
Σεκιουριτάδες έδειραν πολλούς, μεταξύ των οποίων και το αφεντικό τους! Ιστορία καθημερινής τρέλας βγαλμένη από ταινία του Τσακ Νόρις, αποκλειστικά στη "Γνώμη".
Συνέντευξη με την πιο σέξυ μαμά της Χαλκίδας. Η Σοφία Κεκάκου μιλάει για όλα και φωτογραφίζεται αποκαλυπτικά!
Το πόθεν έσχες των αυτοδιοικητικών. Τι δηλώνουν Περγαντάς, Μπουραντάς, Ζεμπίλης και Καπελέρης σε καταθέσεις και ακίνητα.
Κακοπληρωτές νοικάρηδες άφησαν αντί για τα χρωστούμενα νοίκια ενέχυρο ... ένα δονητή.
Η οδύσσεια μία αδέσποτης σκυλίτσα. Κακοποιημένο αδέσποτο έγινε μήλον της έριδος μεταξύ ζωόφιλων.
Αλιβέρι: Η Σπιναλόγκα των τσιγγάνων. Αποκλεισμένοι από τον κόσμο 80 τσιγγάνοι ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες.
Δουλειές κάτω από τον ήλιο. Συναντήσαμε αυτούς που πραγματικά ...λιώνουν στη δουλειά και σας μεταφέρουμε τις καυτές εργασιακές τους εμπειρίες.
Διαβάστε πώς ένας Αθηναίος ξεπέρασε την κρίση με μια βάρκα, δυο φίλους κι ένα ψάρι του Ευβοϊκού.
ΕΒΙΟΠ - ΤΕΜΠΟ: Συνοπτική απόλυση δύο εργαζομένων γυναικών γιατί μαλλιοτραβήχτηκαν εν ώρα εργασίας! Διαβάστε τι έγινε.
Βγήκαν τα μαχαίρια στη Νέα Δημοκρατία: Δεμερτζής κατά Φιλίππου και παραίτηση Θεοδουλίδη. Λεπτομέρειες στη σελ. 19.
Χαρακίρι στο μπάνιο του σπιτιού του. Ανεργος 39χρονος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με μαχαίρι.
Ιστιαία: Ο Δήμαρχος έφαγε κλήση για παράνομο παρκάρισμα κι έγινε έξαλλος! Λεπτομέρειες.
Σύλληψη αστυνομικού για απόπειρα ληστείας σε βάρος γνωστού δικηγόρου. Διαβάστε τι έγινε και γιατί αστυνομικός και δικηγόρος βρέθηκαν μαζί στο κρατητήριο.
Στραπατσάδα ΠΑΣΟΚ στη Χαλκίδα. Οι ταξιτζήδες υποδέχτηκαν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ με κόκκινες ντομάτες και ολόφρεσκα αυγά.
Αυτά και πολλά άλλα μόνο στην Ευβοϊκή Γνώμη.