ΖΕΜΠΙΛΗΣ: Τον Μάρτιο αναλαμβάνουν υπηρεσία οι διασώστες στο ΕΚΑΒ Μαντουδίου
Όπως ανακοινώθηκε από τον βουλευτή Θανάση Ζεμπίλη, βαίνει προς ολοκλήρωση η διαδικασία του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 243 μονίμων διασωστών στα πληρώματα των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, μεταξύ των οποίων οι 8 αφορούν την Εύβοια και συγκεκριμένα τον νεοσύστατο Τομέα ΕΚΑΒ Μαντουδίου.
Ο βουλευτής Εύβοιας δήλωσε σχετικά:
"Ολοκληρώθηκε από τον ΑΣΕΠ η διαδικασία εξέτασης ενστάσεων και εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους υποψηφίους της κατηγορίας ΥΕ της 5Κ/2023 προκήρυξης.
Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να έχει τελειώσει η διαδικασία εκδίκασης των ενστάσεων και να οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα και για την ΔΕ κατηγορία προσωπικού. Αμέσως μετά αναμένεται να ορκιστούν και να τοποθετηθούν οι επιτυχόντες του διαγωνισμού."
Ο κ. Ζεμπίλης δεσμεύτηκε να παρακολουθεί μέχρι τέλους την εξέλιξη του σημαντικού αυτού θέματος, καθώς η ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ αποτελούσε διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Βορειοκεντρικής Εύβοιας.
- Στις φωτογραφίες αρχείου, στιγμιότυπα από επίσκεψη του κ. Ζεμπίλη στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου.