Λίγες θα ... έβγαζαν στήθος
Σήμερα, η ερώτηση μας είναι έμπνευση από την επίσκεψη μας σε μια αγαπημένη παραλία της Εύβοιας -ανήκει στην κατηγορία των ερημικών- που την έχουμε παρουσιάσει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ στη «Γνώμη» (για το Ζυγούρι μιλάμε). Εκεί πήρε το μάτι μας αρκετές λουόμενες να επιδίδονται σε topless μπάνιο.
Λίγο τολμηρή, λοιπόν, η ερώτηση και αφορά μόνο γυναίκες. Θα κάνατε topless σε κάποια ερημική παραλία ή θα είχατε το φόβο μήπως σας «πάρει» κανένα μάτι. Εχουμε ακούσει άλλωστε, κατά καιρούς, διασημότητες που έχουν κάνει topless, να μιλάνε άλλοτε για αίσθηση φόβου, άλλοτε για αίσθηση ελευθερίας, άλλοτε για αίσθηση πρόκλησης (του ανδρικού πληθυσμού) ή ακόμη για αίσθηση ηδονής (στην άμεση επαφή των απόκρυφων σημείων του σώματός με το υγρό στοιχείο).
Να δούμε λοιπόν, αν ταιριάζουν λίγο, πολύ ή καθόλου οι απόψεις των celebrities με αυτές των κοριτσιών που μας απάντησαν στο ρεπορτάζ.
Το θεωρούν πολύ extreme!
Ριψοκίνδυνο sport θεωρούν το topless ακόμα και σε ερημική παραλία η Αναστασία Τσολάκου και η Εύη Κικίδη. «Είναι πολύ extreme για εμάς. Αλλωστε, δε θα βάζαμε ποτέ σε κίνδυνο την υγεία μας αφού η άμεση ακτινοβολία του ήλιου στο στήθος θα σήμαινε και πιο γρήγορος καρκίνος» σχολίασαν με σοβαρότητα τα κορίτσια. Μας ταρακούνησε το τελευταίο κομμάτι της δήλωσης, γι αυτό…πάνω από όλα η υγεία!
Φοβάται τους διεστραμμένους!
Ούτε σε κοσμική, αλλά ούτε και σε ερημική παραλία θα έκανε topless η Καλλιόπη Νάνου και ο λόγος είναι οι διεστραμμένοι που κυκλοφορούν εκεί έξω. «Είναι επικίνδυνες εποχές για τέτοια. Ας μην προκαλούμε κιόλας.» Εδώ ο ανώμαλος δε διστάζει να την «πέσει» στην ηλικιωμένη -λέμε εμείς- πόσο μάλλον στη νεαρή Καλλιόπη (τα κάλλη της οποίας περισσεύουν)!
Εξαρτάται από την ψυχολογία!
Το σκέφτεται η Ιουλία Μαρτίνοβα να μείνει με το κάτω μέρος του μαγιό σε μια απόμερη παραλία. «Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Όλα εξαρτώνται από τη ψυχολογία της στιγμής που θα βρεθώ στην παραλία». Απόφαση της στιγμής λοιπόν...
Ναι, θα το τολμούσε!
Φυσικά και θα έκανε topless σε ερημική παραλία η Φωτεινή Αντωνάκη αφού είναι σύνηθες φαινόμενο για την εποχή μας. «Εξάλλου, ο κίνδυνος να σε δει κάποιος υπάρχει παντού, όσο και να προσέχεις» δήλωσε με θάρρος η Φωτεινή. Και ναι, παίρνει από εμάς το βραβείο της πιο τολμηρής! Τόσο για την απόφαση της όσο και για τη δήλωση.
Σίγουρα είναι πολλοί οι άντρες και οι γυναίκες που θα ήθελαν να το κάνουν, αλλά είτε φοβούνται και κυρίως ντρέπονται να το δηλώσουν. Πάντως, μη μασάτε. Κοιτάξτε καλά την παραλία αν είναι ασφαλής από αδιάκριτα βλέμματα και απολαύστε την αίσθηση ελευθερίας με τις φίλες, τους φίλους ή τον σύντροφό σας!