ΒΑΚΑ: Πρώτο μέλημα ο νέος κανονισμός χρήσης αθλητικών χώρων

ΒΑΚΑ: Πρώτο μέλημα ο νέος κανονισμός χρήσης αθλητικών χώρων
17 Ιανουαρίου 2025, 20:05
A+ A-
Τι είπε η Δήμαρχος στη συνεδρίαση της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Χαλκιδέων (φωτό).

Συνεδρίασε, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, η Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Χαλκιδέων, υπό την Προεδρία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιάννη Νέζη και παρουσία της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα.

Κατά τη συνεδρίαση, συζητήθηκαν επιμέρους θέματα που αφορούν στη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί και αυτές που χρειάζεται να γίνουν και τέθηκε το πλαίσιο λειτουργίας της Επιτροπής.

Η Δήμαρχος ανέφερε ότι πρώτο μέλημα είναι η ψήφιση νέου κανονισμού χρήσης των αθλητικών χώρων, ζητώντας από τα μέλη της Επιτροπής να καταθέσουν προτάσεις, καθώς και να συγκροτήσουν ομάδες που θα αναλαμβάνουν την επιτήρηση και καταγραφή ζητημάτων σε όλες τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Επιστροφή