Ποτέ χωρίς αντηλιακό στην παραλία!

25 Ιουλίου 2011, 08:44
A+ A-
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τι δεν ξεχνούν οι γυναίκες να πάρουν στην πλάζ; Αντηλιακό πάντως σίγουρα!

Το τι κρύβει μια γυναικεία τσάντα αποτελεί σίγουρα μυστήριο για τους άντρες. Εξ ου και παθαίνουν πλάκα μόλις πάνε να τη σηκώσουν, γιατί είναι πολύ βαριά. "Τι έχεις μέσα αγάπη μου και ζυγίζει σαν ιπποπόταμος το τσαντί σου;" ρωτάει αυτός. "Τα απολύτως βασικά αγαπούλα μου" απαντάει αυτή και κάπου εκεί η συζήτηση τελειώνει.

Γι' αυτό και εμείς πήγαμε στις Αλυκές να ξεδιαλύνουμε το μυστήριο της καλοκαιρινής γυναικείας τσάντας. Τι περιέχει απαραίτητα μέσα για το μπανάκι των κοριτσιών; Η αλήθεια είναι ότι δεν ρωτήσαμε τι άλλο -εκτός από τα απαραίτητα- μπορεί να βρεις μέσα στην τσάντα. Ενα μπλοκάκι έχουμε, πού να φτάσει να τα καταγράψει όλα!

Το συμπέρασμα πάντως είναι ότι το αντηλιακό δεν λείπει ποτέ από τη φαρέτρα των κοριτσιών. Αναγκαίο για την υγεία και απαραίτητο για ένα γρήγορο και ασφαλές μαύρισμα, δηλώνει πάντα "παρών" στην τσάντα θαλάσσης. Για να δούμε τι άλλο μας είπαν.

ΒΙΟΛΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΓΑ ΠΟΛΛΑΛΗ

Ξεκινάμε με δύο καλλίγραμμα κορίτσια που την είχαν αράξει στις Αλυκές και δίπλα τους βλέπουμε μια πλειάδα από καλοκαιρινά πραγματίνια! Τι είναι, όμως, αυτό που δεν ξεχνάνε ποτέ; Η Βιολέτα Πολλάλη έχει την απάντηση: "Αντηλιακό, καπέλο και πετσέτα". Τρίπτυχο, όμως διαθέτει και η Ολγα Πολλάλη στα δεξιά της: "Λεφτά, αντηλιακό και κινητό". Εμ, πού πας χωρίς λεφτά;

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΗΣΙΔΟΥ


Ρεκλαντάν στη σεζλόνγκ η Σταυρούλα Νησίδου, η οποία γουστάρει με τρέλα γυμναστική και χορό (εξ ου και το ωραίο κορμάκι). Τι δεν αποχωρίζεται, όμως, στην παραλία; "Αντηλιακό, καπέλο και παρεό" απαντά η ίδια και, όπως καταλαβαίνετε, όλα τα προστατευτικά κατά του ηλίου είναι sos για το κορίτσι μας.

ΜΑΙΡΗ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ


Αν σηκωθεί η Μαίρη Βαμβακούση θα την πάθετε την πλάκα σας από τη στιβαρή κορμοστασιά της, γι' αυτό επιλέξαμε να τη φωτογραφίσουμε ξαπλωμένη και με χαμόγελο. Θα συμφωνήσουμε με τη λιτή άποψή της για τα απαραίτητα της παραλίας. "Αντηλιακό, πετσέτα και νερό κουβαλάω πάντα μαζί μου" ισχυρίζεται η ίδια.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΕΟΥ


Πολύ όμορφη μέσα στο λευκό μπικίνι της η Βασιλική Θέου, η οποία μάλλον γύρισε από το ντους ή μια βουτιά στη θάλασσα. Γι' αυτήν, τα απαραίτητα αξεσουάρ της παραλίας είναι περισσότερα από τρία και φυσικά μέσα σε αυτά είναι το αντηλιακό. Τι άλλο; " "Πετσέτα, παρεό, γυαλιά ηλίου και καπέλο έχω οπωσδήποτε στην τσάντα μου" μας είπε. Προσέχει να μην καεί το κορίτσι, αφού φαίνεται ότι έχει λευκή επιδερμίδα.

 

Την ίδια σύνεση που δείχνουν τα φωτογραφιζόμενα κορίτσια, όσον αφορά στη χρήση του αντηλιακού και των υπόλοιπων προστατευτικών έναντι του ηλίου, πρέπει να δείχνουμε και όλοι οι υπόλοιποι. Ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες που ο ήλιος βαράει, οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι και πρέπει να προφυλλασόμαστε καλά. Ελέγξτε, λοιπόν, την τσάντα σας πριν φύγετε για μπάνιο. Η πρόληψη είναι και εδώ υγεία!

Επιστροφή