H Κωνσταντίνα Τσακλάνου συνάντησε τον μικρό Νικόλα
Στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ που έγιναν πριν λίγες μέρες βρέθηκαν η όμορφη Χαλκιδέα Κωνσταντίνα Τσακλάνου και ο μικρός φίλαθλος του Άρη Θεσσαλονίκης από τη Χαλκίδα Νικόλας Αναστασιάδης (οι δυο τους πόζαραν στον φακό).
Η Κωνσταντίνα είναι ενεργό μέλος του ΠΣΑΠΠ, αφού έπαιζε για πολλά χρόνια ποδόσφαιρο (σ.σ. πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με τις Νηρηίδες Φθιώτιδας) και πλέον ασχολείται με την προπονητική.
Ο μικρός Νικόλας πριν λίγες εβδομάδες είχε δώσει συνέντευξη στην Ευβοϊκή Γνώμη και βρέθηκε στην λαμπερή εκδήλωση, για να παραλάβει το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Super League (!), για λογαριασμό του φορ του Άρη, Λορέν Μορόν.
Στην ίδια εκδήλωση το βραβείο του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή παρέλαβε ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα.
*Περισσότερο ρεπορτάζ και δηλώσεις της Κωνσταντίνας Τσακλάνου για την παρουσία της στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ μπορείτε να διαβάσετε στην έντυπη Γνώμη που κυκλοφόρησε την Παρασκευή (13/12) σε όλα τα περίπτερα της Εύβοιας.



















