ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οι ταινίες της ημέρας (ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

11.15 OPEN «ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΛΟΞΑΣ»
ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1988.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θανάσης Αντωνίου.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Παύλος Κοντογιαννίδης, Βάνα Μπάρμπα.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Ιάκωβος Νικολαΐδης απολύεται από τη δουλειά του και αρχίζει να αναζητά την τύχη του σε νέους ορίζοντες. Διαβάζει σε μια αγγελία ότι ζητούνται πρωταγωνιστές και πηγαίνοντας παίρνει τον πρώτο του ρόλο. Όταν όμως μαθαίνει ότι είναι κομπάρσος, παθαίνει νευρική κρίση, την ψωνίζει και βάζει στόχο να γίνει το πρώτο όνομα στην πιάτσα, να κατακτήσει ακόμα και το Χόλιγουντ. Πιάνει δουλειά σαν αμπιγέρ δίπλα στον Μαρίνο, ένα διάσημο πρωταγωνιστή του θεάτρου και του κλέβει την παράσταση. Γίνεται πρωταγωνιστής σε μια νύχτα. Όμως η Τζένη, μια ωραία αλλά άσημη ηθοποιός, βλέπει με πονηριά.

12.15 STAR «ΤΕΝΤΥ ΜΠΟΪ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ»
ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1965.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Δαλιανίδης.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ζωή Λάσκαρη, Κώστας Βουτσάς, Νίτσα Μαρούδα, Νικήτας Πλατής, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Νανά Σκιαδά, Νίκος Παπαναστασίου, Ελένη Μαυρομάτη, Αλίκη Ζωγράφου, Κώστας Παπαχρήστος.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Ζωίτσα προσπαθεί να πουλήσει με δόσεις κάποια έπιπλα στον Ασημάκη, έναν ιδιοκτήτη χρωματοπωλείου και καλοκάγαθο χήρο οικογενειάρχη. Αυτός δέχεται, επειδή την συμπάθησε, αλλά αυτή του η απόφαση τον φέρνει σε σύγκρουση με τον γιο του, Άρη, και την κόρη του, Λένα, που έχουν διαφορετικά σχέδια για τον τρόπο επένδυσης της πατρικής περιουσίας. Ο Άρης θέλει να αγοράσει ένα διθέσιο σπορ αυτοκίνητο, ενώ η Λένα και ο σύζυγός της, θέλουν να αγοράσουν ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα. Στη σύγκρουση μπλέκεται και η Ζωίτσα, που πείθει τον Ασημάκη να αγοράσει και να επιπλώσει ένα διαμέρισμα για τον εαυτό του, ώστε να στεγάσει εκεί τον 11ετή έρωτά του με την κυρία Μαίρη, μητέρα της Ζωίτσας. Φυσικά, όταν αποκαλύπτονται τα πραγματικά σχέδια του Ασημάκη, όλοι προσπαθούν να τον μεταπείσουν. Αλλά ο έρωτας πλήττει με τα πύρινα βέλη του τον Άρη με τη Ζωίτσα και οι γονείς τους, μπροστά στην ευτυχία τους, θυσιάζουν τη δική τους...
13.00 ΕΡΤ-1 «ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ»
ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1971.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ερρίκος Θαλασσινός.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Αλέκος Αλεξανδράκης, Καίτη Παπανίκα, Ελένη Ανουσάκη, Σωτήρης Μουστάκας, Κατερίνα Γιουλάκη, Στέφανος Στρατηγός, Θόδωρος Κατσαδράμης, Έλενα Τσαλδάρη, Αθηνά Μερτύρη, Γρηγόρης Τσουμάκης, Πέτρος Χοϊδάς.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Έλεν Φουρό, κόρη του βασιλιά των κάμπινγκ, έρχεται σ’ ένα ελληνικό νησί αναζητώντας κατάλληλη περιοχή για εγκατάσταση κατασκηνώσεων. Το γεγονός δημιουργεί έντονη διαμάχη ανάμεσα σε δύο παραθαλάσσια χωριουδάκια, καθώς το καθένα διεκδικεί για λογαριασμό του αυτή την τουριστική αξιοποίηση και εκμετάλλευση.
Στη σύγκρουση πρωτοστατούν βέβαια οι πρόεδροι των κοινοτήτων –ο Μενέλαος του Μαριδοχωρίου και η Τίνα του Κεφαλοχωρίου–, ενώ στην όλη διαμάχη εμπλέκεται άθελά του και ο αφελής Χαρίτος, του οποίου η θέση είναι εξαιρετικά δυσχερής, διότι είναι μεν κάτοικος του Κεφαλοχωρίου, αλλά υπάλληλος στην κοινότητα του Μαριδοχωρίου.

15.00 ΕΡΤ-2 «ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ 2»
ΕΙΔΟΣ: Μεταγλωττισμένη κωμική οικογενειακή περιπέτεια-2017.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πολ Κινγκ.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπεν Γουίσο (φωνή Πάντινγκτον), Χιου Γκραντ, Μπρένταν Γκλίσον, Χιου Μπόνεβιλ, Σάλι Χόκινς, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Πίτερ Καπάλντι, Σάμιουελ Τζόσλιν, Τζούλι Γουόλτερς, Μαρί-Φρανς Αλβάρεζ, Σαντζίβ Μπασκάρ, Μπεν Μίλερ, Τζέσικα Χάινς, Μαντλίν Χάρις, Ρόμπι Τζι
Στα ελληνικά ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών: Γιάννης Τσιμιτσέλης (φωνή Πάντινγκτον), Χρύσα Διαμαντοπούλου, Φώτης Πετρίδης, Πέτρος Δαμουλής, Στεφανία Φιλιάδη, Κωνσταντής Μαυριάς, Λίλα Μουτσοπούλου, Κώστας Δαρλάσης, Βασίλης Μήλιος.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Πάντινγκτον, ο πιο αγαπημένος αρκούδος στον κόσμο, ζει πλέον ευτυχισμένος με την καινούργια του οικογένεια, τους Μπράουν, στο Λονδίνο. Ενόσω ψάχνει το τέλειο δώρο για τα 100ά γενέθλια της πολυαγαπημένης θείας του, Λούσι, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο στο μαγαζί με αντίκες του κυρίου Γκρούμπερ. Έτσι αναλαμβάνει μία σειρά από μικροδουλειές, ώστε να μπορέσει το αγοράσει. Όταν όμως το βιβλίο κλαπεί, μόνο ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν μπορούν να ανακαλύψουν τον κλέφτη, ο οποίος φαίνεται να είναι άσος στις μεταμφιέσεις.

15.00 ΣΚΑΪ «ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ»
ΕΙΔΟΣ: Ρομαντική κομεντί-2012.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κερκ Τζόουνς.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Κάμερον Ντίαζ, Τζένιφερ Λόπεζ, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Άνα Κέντρικ, Κρις Ροκ, Ντένις Κουέιντ.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Πέντε ζευγάρια που οι ζωές τους αλληλοσυνδέονται, βλέπουν την πραγματικότητά τους να γίνεται άνω κάτω ενόψει της επικείμενης άφιξης ενός μωρού… Η Τζουλς και ο Έβαν συνειδητοποιούν ότι η έντονη ζωή τους δεν έχει χώρο για τις απαιτήσεις μιας εγκυμοσύνης. Η συγγραφέας και λάτρης των μωρών, Γουέντι, συνειδητοποιεί ότι οι αυστηρές συμβουλές που έδινε στις μέλλουσες μητέρες δεν έχουν καμία σχέση με τις δικές της επιθυμίες τώρα που αυτή είναι έγκυος. Η φωτογράφος Χόλι είναι διατεθειμένη να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά ο σύζυγός της, Άλεξ, έχει τις αμφιβολίες του. Και οι Ρόζι και Μάρκο καλούνται να αντιμετωπίσουν μια εγκυμοσύνη προτού καλά-καλά κάνουν σχέση.
16.15 STAR «Η ΚΑΦΕΤΖΟΥ»
ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1956.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέκος Σακελλάριος.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Μίμης Φωτόπουλος, Σμαρούλα Γιούλη, Ελένη Ζαφειρίου, Περικλής Χριστοφορίδης, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Νίκος Φέρμας.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η κυρά-Καλλιόπη, πλύστρα της γειτονιάς, μετατρέπεται σε καφετζού, μετά από την προτροπή του Σπύρου Τσαρδή, τελειόφοιτου της οδοντιατρικής, που για οικονομικούς λόγους διατηρεί το καφενείο του πατέρα του και ερωτευμένος με την Καίτη. Όμως δεν μπορεί να τη ζητήσει από τους εύπορους γονείς της, λόγω του επαγγέλματος, που ασκεί. Η δουλειά της καφετζούς έχει στηθεί έξυπνα: ο Σπύρος μαθαίνει τα οικογενειακά των πελατισσών του, τα «ξεφουρνίζει» στην κυρά – Καλλιόπη, η οποία στη συνέχεια τα διαβάζει δήθεν στο φλυτζάνι. Και το παραδάκι μαζεύεται μέχρι τη στιγμή που έρχεται η μητέρα της Καίτης και ζητάει από την καφετζού να της πει τι έγινε ένα πανάκριβο δαχτυλίδι της, που ο σύζυγος της δώρισε στην ερωμένη του. Μόνο που ο τελευταίος είναι ο πρώτος άνδρας της κυρά – Καλλιόπης, η οποία τον βάζει στη θέση του, αναγκάζοντας τον όχι μόνο να αποδεχθεί τον Σπύρο ως γαμπρό του, αλλά και να του ανοίξει οδοντιατρείο…
15.30 OPEN «Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΛΑ»
ΕΙΔΟΣ: Ταινία κινουμένων σχεδίων-2013.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νάνσυ Φλόρενς Σαβάρντ.
Φωνές ελληνικής μεταγλώττισης: Γιώργος Σκουφής, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Ντένης Μακρής, Σοφία Καψαμπέλη, Ζωή Ρηγοπούλου, Χρήστος Θάνος, Ντίνος Σούτης, Σωτήρης Δούβρης.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τρεις νεαροί της φυλής των Ινουίτ στην παγωμένη γη του Βορρά ξεκινούν ένα ταξίδι για τη θρυλική χώρα της Σαρίλα, αναζητώντας τροφή για τη φυλή τους που κινδυνεύει με αφανισμό. Εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετές δυσκολίες, αλλά μια έκπληξη τους περιμένει, όταν διαπιστώνουν ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την περιπέτεια στην οποία έχουν βρεθεί. Θα είναι άραγε αρκετή η αποφασιστικότητα και η γενναιότητά τους απέναντι σε αυτή τη νέα πρόκληση;

20.00 OPEN «Ο ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΗΣ»
ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1987.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ανδρέας Κατσιμητσούλιας.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Νίκος Ρεντίφης, Βέτα Μπετίνη, Γιώργος Βασιλείου, Νανά Βενέτη.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Κώστας, ένας φτωχός λαχειοπώλης, αγωνίζεται να ζήσει την χοντρή σύζυγό του, Κούλα, και τα έξι τους παιδιά μέχρι την στιγμή που πιάνει τον πρώτο λαχνό και αρχίζει να ονειρεύεται πονηρά ταξίδια και τρελές διασκεδάσεις στη Μαγιόρκα...

21.00 ΕΡΤ-2 «ΜΑΤΙΛΝΤΑ»
ΕΙΔΟΣ: Οικογενειακή κομεντί φαντασίας-1996.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντάνι Ντε Βίτο.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντάνι Ντε Βίτο, Μάρα Γουίλσον, Έμπεθ Ντάβιντζ, Παμ Φέρις, Ρέα Πέρλμαν, Μπράιαν Λέβινσον.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η εξάχρονη Ματίλντα είναι ένα ιδιαίτερο, πανέξυπνο και αξιολάτρευτο κορίτσι που λατρεύει το διάβασμα, αλλά οι γονείς της, που είναι είναι άξεστοι, απατεώνες και θεωρούν τη μόρφωση μειονέκτημα, την κακομεταχειρίζονται επειδή είναι διαφορετική απ’ αυτούς.Κι ενώ η ζωή της μοιάζει μαρτύριο ανακαλύπτει ότι έχει τηλεπαθητικές ικανότητες.
Στο καινούριο της σχολείο, η Ματίλντα γνωρίζει την τρυφερή δασκάλα της, δεσποινίδα Χάνεϊ, αλλά και την τυραννική διευθύντρια, Αγκάθα Τράντσμπουλ, που τρομοκρατεί τους μαθητές. Σύντομα, η Ματίλντα θα πρέπει να καλλιεργήσει και να χρησιμοποιήσει τις νέες της δυνάμεις ώστε να σώσει τη δασκάλα της, τους συμμαθητές της, αλλά και τον εαυτό της από τη σαδιστική Τράντσμπουλ και τους αμαθείς γονείς της.

21.45 ΑΝΤ-1 «ΤΙ 30… ΤΙ 40… ΤΙ 50…»
ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1972.
ΣΚΗΝΟΘΕΣIΑ: Κώστας Καραγιάvvης.
ΠΑIΖΟΥΝ: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ρίκα Διαλυνά, Νέλλη Γκίνη,Έλια Καλλιγεράκη, Γιώργος Μοσχίδης, Μίτση Κωνσταντάρα, Βάσος Αδριανός, Γιώργος Νέζος, Νίκος Βερλέκης, Ρένα Βουτσινά, Αντώνης Μαζαράκης, Καίτη Δελή, Θωμάς Κωνσταντινίδης, Μαίρη Χαλκιά, Πάνος Βελιάς.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Ζάχος, είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας, πενηντάρης, που φλερτάρει με διάφορες γυναίκες του περιβάλλοντός του, αλλά έχει πολύ συντηρητικές απόψεις για τη ζωή και τον έρωτα. Στο γραφείο του προσλαμβάνει για γραμματέα του την Τέτα, την εικοσάχρονη κόρη της πρώην φιλενάδας του, Ναταλίας. Όταν η Τέτα θα εξομολογηθεί ότι είναι ερωτευμένη με έναν ώριμο κύριο, η σκέψη όλων θα πάει στον διαφημιστή του Ζάχου, Βίκτωρα Καλλινίκο. Μια σειρά παρεξηγήσεων θα συμβούν μέχρι να αποκαλυφθεί ότι η Τέτα είναι ερωτευμένη με τον Ζάχο.
22.00 OPEN «MOMENTUM»
ΕΙΔΟΣ: Ταινία δράσης-2015.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Στίβεν Καμπανέλι.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Όλγκα Κουριλένκο, Τζέιμς Πιούρφοϊ, Μόργκαν Φρίμαν, Λι-Άννι Σάμερς.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Τέσσερις εγκληματίες σχεδιάζουν την τέλεια ληστεία με στόχο να διαρρήξουν μια θυρίδα ασφαλείας στο Κέιπ Τάουν γεμάτη με διαμάντια. Αυτό, ωστόσο, θα σταθεί αφορμή να βγουν στην επιφάνεια τα σατανικά σχέδια ενός Αμερικανού γερουσιαστή, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της Άλεξ που «τρέχει» τη ληστεία, καθώς τώρα καταλαβαίνει ότι έχει παγιδευτεί από μυστηριώδεις κυβερνητικού πράκτορες που την καταδιώκουν μέχρι θανάτου!

22.30 ALPHA «Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ»
ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία δράσης-2022.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άαρον Νι, Άνταμ Νι.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Σάντρα Μπούλοκ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μπραντ Πιτ, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Όσκαρ Νούνιεζ.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η μοναχική συγγραφέας, Λορέτα Σέιτζ, γράφει στα δημοφιλή και γεμάτα περιπέτεια μυθιστορήματά της για εξωτικά μέρη, με πρωταγωνιστή το πανέμορφο μοντέλο Άλαν. Κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας, για την προώθηση του νέου της βιβλίου με τον Άλαν, η Λορέτα απάγεται από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο, που ελπίζει ότι μπορεί να τον οδηγήσει στον χαμένο θησαυρό μιας αρχαίας πόλης, από την τελευταία της ιστορία. Αποφασισμένος να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει ήρωας στην πραγματική ζωή και όχι μόνο στις σελίδες των βιβλίων της, ο Άλαν αναλαμβάνει να τη σώσει.

22.30 ΕΡΤ-3 «Η ΑΠΑΓΩΓΗ»
ΕΙΔΟΣ: Δραματική περιπέτεια-2003.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρον Χάουαρντ.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Κέιτ Μπλάνσετ, Τόμι Λι Τζόουνς, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, Άαρον Έκχαρτ, Βαλ Κιλμερ, Τζένα Μπόιντ.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Μάγκι, μια σκληρά εργαζόμενη νεαρή μητέρα που αφοσιώνεται στην ανατροφή των δύο κοριτσιών της, της έφηβης Λίλι και της νεότερης Ντοτ. Αποξενωμένη από τον πατέρα της, Τζόουνς, από τότε που την εγκατέλειψε όταν ήταν παιδί, η Μάγκι πρέπει να στραφεί σε αυτόν για βοήθεια όταν η Λίλι απαγάγεται για να πουληθεί ως σκλάβα στο Μεξικό. Παλεύοντας να δημιουργήσουν δεσμό εμπιστοσύνης, η Μάγκι και ο Τζόουνς τρέχουν με τον χρόνο καθώς προσπαθούν να φτάσουν στους απαγωγείς πριν περάσουν τα σύνορα και η Λίλι χαθεί για πάντα.

23.45 ΑΝΤ-1 «Η ΑΡΠΑΓΗ»
ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια-2008.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πιέρ Μορέλ.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Λίαμ Νίσον, Μάγκι Γκρέις, Φάμκε Γιάνσεν.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Tι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν πατέρα, από το να παρακολουθεί αβοήθητος μέσα από το κινητό του τηλέφωνο την απαγωγή της ίδιας του της κόρης; Αυτός ο φρικτός εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα για τον Μπράιαν, έναν πρώην κυβερνητικό μυστικό πράκτορα. Τώρα, δεν του απομένουν παρά ελάχιστες ώρες για να σώσει την κόρη του, Κιμ, από τα χέρια μιας αδίστακτης σπείρας που ειδικεύεται στο εμπόριο νεαρών κοριτσιών στα σκλαβοπάζαρα της πορνείας. Ο Μπράιαν, ξαναβρίσκει τις δυνάμεις του και μετατρέπεται σε φονική μηχανή, αλλά πρέπει πρώτα να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα: ότι αυτός βρίσκεται στο Λος Άντζελες ενώ η κόρη του είναι ήδη στο Παρίσι…

23.50 STAR «THE TRANSPORTER»
ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια δράσης-2002.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λουί Λετεριέ, Κόρι Γιουέν.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέισον Στέιθαμ, Κι Σου, Φρανσουά Μπερλεάν, Ρικ Γιανγκ.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Φρανκ Μάρτιν, ένα πρώην μέλος των ειδικών δυνάμεων, μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ζει στη νότια Γαλλία. Η νέα του απασχόληση είναι να μεταφέρει πακέτα - συχνά υπόπτου περιεχομένου - με την πειραγμένη του BMW. Για να αποφεύγει τους μπελάδες, που συνεπάγεται η επικίνδυνη δουλειά του, ο Φρανκ ακολουθεί τρεις απαράβατους κανόνες: «ποτέ μην αλλάζεις τη συμφωνία», «ποτέ μη ρωτάς ονόματα», «ποτέ μην κοιτάς το περιεχόμενο του πακέτου». Όταν για πρώτη φορά θα παραβεί έναν από τους κανόνες, κινδυνεύει να πληρώσει αυτό το λάθος με τη ζωή του. Το τελευταίο δέμα, που πρέπει να παραδώσει, του κινεί την περιέργεια, καθώς μοιάζει ζωντανό! Ανοίγοντάς το θα βρει μέσα μια νεαρή Ασιάτισσα. Όπως αποδεικνύεται πρόκειται για την κόρη ενός Κινέζου μαφιόζου, ο οποίος μεταφέρει λαθραία συμπατριώτες του στη Γαλλία. Οι παραλήπτες του πακέτου δεν θα είναι και ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν μάθουν ότι το πολύτιμο «πακέτο» ανοίχτηκε, αρχίζοντας ένα ανελέητο κυνηγητό εναντίον του Φρανκ…

01.00 ALPHA «ΤΟ ΣΜΟΚΙΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ!»
ΕΙΔΟΣ: Κωμική ταινία δράσης-2002.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κέβιν Ντόνοβαν.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζάκι Τσαν, Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, Τζέισον Άιζακς, Ντέμπι Μάζαρ
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τζίμι Τονγκ, ατζαμής κι άτυχος, εργάζεται ως σοφέρ για τον επιχειρηματία Κλαρκ Ντέβλιν μέχρι τη στιγμή που ο Ντέβλιν πέφτει θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος και μπαίνει βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Τότε, ο Τονγκ, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να του φέρει ρούχα για να φορά όσο καιρό θα παραμείνει στο νοσοκομείο, «επισκέπτεται» την γκαρνταρόμπα το αφεντικού του και δεν αργεί να υποκύψει στον πειρασμό να δοκιμάσει το σμόκιν που βρίσκει εκεί. Φορώντας το πολυτελές σμόκιν, μπαίνει, μαζί με την εκθαμβωτική συνέταιρό του, στο επικίνδυνο κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας, που τον αντιμετωπίζει με πολλές κλωτσιές και τρελά ακροβατικά…

01.30 OPEN «ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ MILLIONS»
ΕΙΔΟΣ: Κομεντί-2004.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντάνι Μπόιλ.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Άλεξ Ετέλ, Λίουις Όουεν ΜακΓκίμπον, Τζέιμς Νέσμπιτ, Ντέιζι Ντόνοβαν, Κρίστοφερ Φούλφορντ.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Λίγες ημέρες πριν αλλάξει στη χώρα του το νόμισμα σε ευρώ, ο Ντέμιαν, ένα 9χρονο αγόρι, θα βρεθεί ξαφνικά με ένα σακουλάκι γεμάτο λίρες, που έπεσαν κυριολεκτικά… από τον ουρανό! Στην πορεία, προκύπτει ότι αυτές οι λίρες είναι μέρος από τα λάφυρα μιας ληστείας που μόλις είχε προηγηθεί. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, όταν ο Ντέμιαν αποφασίζει να αποκαταστήσει το σωστό και το δίκαιο με έναν δικό του τρόπο, που θα αφήσει όλους έκπληκτους.

01.30 ΕΡΤ-1 «ΜΗΝ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙΣ 2»
ΕΙΔΟΣ: Ταινία τρόμου-2021.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρόντο Σαγιαγκές.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Στίβεν Λανγκ, Μπρένταν Σέξτον Γ ΄, Μαντελίν Γκρέις, Στέφανι Αρτσίλα, Φέντε Άλβαρεζ, Μπόμπι Σκόφιλντ.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η συνέχεια της ταινίας διαδραματίζεται στα χρόνια μετά την πρώτη θανατηφόρα εισβολή στο σπίτι όπου ο Νόρμαν Νόρντστομ ζει σε απομόνωση έως ότου τον προλάβουν οι παλιές του αμαρτίες. Κρυμμένος για χρόνια σ’ ένα απομονωμένο τροχόσπιτο, ο Νόρμαν Νόρντστομ έσωσε από τη φωτιά ένα νεαρό ορφανό κορίτσι και το μεγάλωσε. Η ήσυχη συνύπαρξή τους διακόπτεται όταν μια ομάδα απαγωγέων εμφανίζεται και παίρνει το κορίτσι, αναγκάζοντας τον Νόρμαν να αφήσει το ασφαλές του καταφύγιο για να τη σώσει.

01.45 ΣΚΑΪ «STEP UP ALL IN»
ΕΙΔΟΣ: Ρομαντική, Μουσική-2014.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πατρίσια Σι.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ράιαν Γκουζμάν, Μπριάνα Έβιγκαν, Άνταμ Σεβάνι, Στίβεν Μπος.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Μετά από πολλές προσπάθειες στο Χόλιγουντ η ομάδα του Σον διαλύεται και επιστρέφει στο Μαϊάμι χωρίς εκείνον. Ο Σον μένει στο Λος Άντζελες, και μαθαίνει για έναν διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας που θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία της ζωής του. Μαζί με τους χορευτές φαινόμενο Μους και Άντι, δημιουργεί μια νέα ομάδα χορού. Η επανένωση με τους αγαπημένους χορευτές του Step Up θα τους φέρει όλους μαζί, προκειμένου να κερδίσουν τον διαγωνισμό στην έδρα τους.

01.45 STAR «DANGER ONE»
ΕΙΔΟΣ: Μαύρη κωμωδία-2018.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τομ Ους.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τομ Έβερετ Σκοτ, Τζέιμς Τζούρντι, Αντζέλικα Σελάγια.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ενώ μεταφέρουν έναν ετοιμοθάνατο στο νοσοκομείο, δύο τραυματιοφορείς βρίσκουν ένα εκατομμύριο δολάρια ραμμένα στα ρούχα του. Όταν ο άντρας πεθαίνει, αποφασίζουν να τα κρατήσουν και μια εφιαλτική νύχτα βίας και αίματος ξεκινά…

02.30 MEGA «ΕΝΑ ΣΤΕΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ»
ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-2015.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άλεξ Ζαμ.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Ντάνικα ΜακΚέλαρ, Ρούπερτ Πένρι-Τζόουνς, Έλι Μποτέριλ. ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Άλι (Ντάνικα ΜακΚέλαρ) έχει μόλις απολυθεί από τη δουλεία της ως υπηρέτρια σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Ψάχνοντας για δουλειά, αποφασίζει να γίνει η γκουβερνάντα μιας νεαρής κοπέλας, που είναι μέλος μιας ισχυρής οικογένειας κάπου στην Ευρώπη που ζει σε ένα πραγματικό κάστρο.
Φτάνοντας η Άλι συνειδητοποιεί ότι το κορίτσι είναι η πριγκίπισσα θεοδώρα και ο πατέρας της, ο Μαξιμίλιαν, ο βασιλιάς του Γουίνσαϊρ! Ο Βασιλιάς ενημερώνει την Άλι ότι η πριγκίπισσα έχει την τάση να τρομοκρατεί όσους προσπαθούν να της επιβληθούν, μια συνήθεια που έχει επιδεινωθεί μετά τον θάνατο της μητέρας της.
Θα καταφέρει η Άλι να κερδίσει την καρδιά του μικρού κοριτσιού και να την φέρει κοντά της; Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι με βασιλιάδες και πριγκίπισσες παίρνει σάρκα και οστά και το παραμύθι έχει μόλις ξεκινήσει…

03.00 ALPHA «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ»
ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια-2020.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζον Μπαρ.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τομ Μπέρεντζερ, Κρίστεν Χάγκερ, Πολ Μπεν Βίκτορ, Έρικα Μακ Ντέρμοτ.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τζιμ Ριντ, είναι ένας συνταξιούχος βετεράνος που ζει σε ένα τροχόσπιτο στην ενδοχώρα του Μέιν. Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, πυροβολεί κατά λάθος μια γυναίκα που αποδεικνύεται ότι ανήκει σε μια ομάδα που λήστεψε ένα καζίνο. Ο Τζιμ ανακαλύπτει κοντά στο πτώμα της έναν σάκο με χρήματα. Καθώς προσπαθεί να διαφύγει με τα χρήματα, βρίσκει τον εαυτό του να καταδιώκεται από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των ληστών.

04.00 STAR «ΖΩΗ»
ΕΙΔΟΣ: Ρομαντικό δράμα επιστημονικής φαντασίας-2018.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντρέικ Ντορέμους.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Λέα Σεϊντού, Θίο Τζέιμς.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Κόουλ είναι ένας μηχανικός τεχνητής νοημοσύνης, του oποίου η εταιρεία προσφέρει τεχνολογικά εργαλεία για ρομαντικές σχέσεις. Η πρώτη ανακάλυψη της εταιρείας του ήταν ένας αλγόριθμος, που καθορίζει την πιθανότητα μιας επιτυχημένης σχέσης, ενώ το πρόσφατο έργο του είναι οιτεχνητοί άνθρωποι, που έχουν σχεδιαστεί για να γίνουν το τέλειο ταίρι. Ο Κόουλ ξεκινάει μια σχέση με τη συνάδελφο του Ζωή, όμως, η σχέση τους εμπλέκεται με τα επιστημονικά προϊόντα και το μέλλον της εταιρείας...




















