ΛΙΒΑΡΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Νέα δεδομένα στο ψάρεμα του χταποδιού - Αυξήθηκε το επιτρεπόμενο βάρος αλιείας
Το Τμήμα Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ενημερώνει τους αλιείς του Νομού, επαγγελματίες και ερασιτέχνες ότι εκδόθηκε Προεδρικό Διάταγμα, που αφορά στο ψάρεμα του χταποδιού στη θαλάσσια περιοχή “Λιβάρι”, της Βόρειας Εύβοιας.
Σύμφωνα με το νέο Προεδρικό Διάταγμα, αυξάνεται το ελάχιστο επιτρεπόμενο βάρος αλιείας, εκφόρτωσης και εμπορίας χταποδιών (Octopus vulgaris)» από τα πεντακόσια (500) γραμμάρια στα επτακόσια πενήντα (750) γραμμάρια.
Για περισσότερες πληροφορίες οι αλιείς μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αλιείας της ΔΑΟΚ της Π. Ε. Εύβοιας στα τηλέφωνα : 2221353426, 945, 427 και στις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές.