Διακόπηκαν τα δρομολόγια πλοίου της γραμμής Κύμη- Σκύρος

Διακόπηκαν τα δρομολόγια πλοίου της γραμμής Κύμη- Σκύρος
14 Οκτωβρίου 2024, 17:45
A+ A-
Γιατί έγινε η διακοπή και πόσο καιρό θα διαρκέσει. Διακόπηκαν και τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς την παραλία της Κύμης.

Όπως γνωστοποίησε, με ανακοίνωσή της, η Σκύρος Ναυτική Εταιρεία από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και για διάστημα περίπου 10 ημερών δεν θα εκτελούνται δρομολόγια στη γραμμή Σκύρος-Κύμη-Σκύρος.

Αιτία της διακοπής των δρομολογίων είναι ο υποχρεωτικός ετήσιος δεξαμενισμός του επιβατικού - οχηματαγωγού πλοίου "Αχιλλέας", που εκτελεί όλα τα δρομολόγια στην συγκεκριμένη γραμμή. 

Ως συνεπακόλουθο της διακοπής των δρομολογίων του πλοίου είναι και η διακοπή του δρομολογίου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Εύβοιας στην παραλία της Κύμης.

Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ εκτελούνται κανονικά προς Κύμη, αλλά ο τερματισμός όλων των δρομολογίων γίνεται μέσα στην πόλη και και δεν καταλήγει κανένα στο λιμάνι. 

 

 

 

Επιστροφή