Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής Χρήστος Κερμελίδης απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής Χρήστος Κερμελίδης (φωτό) είναι ο οδηγός που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο που σημειώθηκε έξω από τη Λάρισα τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ο άτυχος 27χρονος ήταν ποδοσφαιριστής στον ΑΟ Φύλλου στην Καρδίτσα.
To όχημα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.
Η σφοδρή πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί αμέσως στις φλόγες, εγκλωβίζοντας τον οδηγό, ο οποίος δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και απανθρακώθηκε επί τόπου.
Παρά την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, που έσπευσε στο σημείο με δύο υδροφόρα και δύο βοηθητικά οχήματα, δεν κατέστη δυνατό να απεγκλωβιστεί ο οδηγός πριν η φωτιά καταστρέψει ολοσχερώς το όχημα.




















