ΧΑΛΚΙΔΑ: Σκηνικό από τσαντίρι πίσω από το Ηρώον στην πλατεία Αγίου Νικολάου

ΧΑΛΚΙΔΑ: Σκηνικό από τσαντίρι πίσω από το Ηρώον στην πλατεία Αγίου Νικολάου
1 Σεπτεμβρίου 2024, 11:52
A+ A-
Καλά δεν το βλέπει κανένας από τον Δήμο Χαλκιδέων;

Εικόνα που παραπέμπει σε τσαντίρι έχει στηθεί εδώ και μήνες πίσω από το Ηρώον στην πλατεία Αγίου Νικολάου, όπου μία λινάτσα παίζει το ρόλο της τέντας, χωρίς να σκιάζει τίποτα εδώ και καιρό.

Την λινάτσα είχε τοποθετήσει ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης επί της οδού Κακαρά, για να σκιάζει τα τραπεζάκια που είχε τοποθετήσει στο γκαζόν, απέναντι από το μαγαζί του.

Ωστόσο, το κατάστημα παραμένει κλειστό εδώ και πολύ καιρό (λόγω θερινών διακοπών), ενώ υπάρχει και πινακίδα που αναγράφει ότι πωλείται η επιχείρηση στην τζαμαρία του.

Η τοποθέτηση της λινάτσας σε ρόλο τέντας είναι αμφιβόλου νομιμότητας, αλλά η παραμονή της στο χώρο ενώ το κατάστημα είναι κλειστό και πωλείται δεν έχει κανένα νόημα.  

Καλά, δεν βλέπει κάποιος από το Δήμο Χαλκιδέων (υπάλληλος, επόπτης, δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος) την απαράδεκτη αυτή εικόνα, προκειμένου να παρέμβει;

Επιστροφή