Η Αρτάκη ανακοίνωσε τους Μιχάλη Γιαλεδάκη και Γρηγόρη Νιφορόπουλο
Ο ΑΟΝΑ πήρε τον αμυντικό μέσο Μιχάλη Γιαλεδάκη από την Αναγέννηση Άρτας και τον εξτρέμ Γρηγόρη Νιφορόπουλο από τον Τηλυκράτη Λευκάδας (σ.σ. ο αδερφός του, Παναγιώτης Νιφορόπουλος αποκτήθηκε από τον Αμαρυνθιακό).
Ο Μιχάλης Γιαλεδάκης αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός με παρουσία την περσινή χρονιά στην ομάδα της Αναγέννησης Άρτας (Γ' Εθνική). Μάλιστα στον αγώνα κόντρα στον ΑΟΝΑ στην Αρτάκη ήταν βασικός (εδώ). Ακόμη έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των Κ19 ΠΑΣ Γιάννενα, Κ19 Ιωνικός, Κ17 Ολυμπιακός.
Ο Γρηγόρης Νιφορόπουλος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός με παρουσία τα τελευταία δυο χρόνια στην ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας (Super League 2 και Γ’ Εθνική), και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες των: Ναυπακτιακού Αστέρα, ΑΟ Υπάτου, Διαγόρα Βραχνέικων.