Ποιος Πεταλωτής και ποιος Μόσιαλος;
Με ανταπάντηση της ΔΑΚΕ στην ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΣΚ συνεχίστηκε η κόντρα που έχει ξεσπάσει στο συνδικαλιστικό χώρο των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την συγκρότηση του Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Εύβοιας.
Η νέα ανακοίνωση της ΔΑΚΕ είναι λιτή και αναφέρει:
"Η ΔΑΚΕ/Π.Ε. Χαλκίδας με Δελτίο Τύπου την Παρασκευή 8/7/2011 κατήγγειλε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και τις αποφάσεις του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Αργυρόπουλου σχετικά με την «αξιοκρατική» συγκρότηση του Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Εύβοιας.
Αντί όμως να μας δοθεί μια απάντηση από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας (λίγο δύσκολο) ή τον Περιφερειακό Διευθυντή, η απάντηση δόθηκε άμεσα αλλά όχι επί της ουσίας από την ΠΑΣΚ Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, επιβεβαιώνοντας τα όσα αναφέρουμε στην καταγγελία μας!!
Ποιος Πεταλωτής και ποιος Μόσιαλος… "