Ακόμη να πληρωθούν οι απογραφείς!
Απλήρωτοι παραμένουν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας οι νέοι, που εργάστηκαν ως απογραφείς και τομεάρχες στην γενική απογραφή του ελληνικού πληθυσμού. Δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα, ενώ δεν έχουν πληρωθεί ούτε οι ασφαλιστικές εισφορές.
Το θέμα αποκάλυψε με σχετική ανακοίνωση η συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΜΕ, που πρόσκειται στο ΚΚΕ. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι οι άνθρωποι αυτοί ενώ δούλεψαν στην απογραφή εξακολουθούν, έπειτα από δυόμισι μήνες, να μένουν απλήρωτοι και να βρίσκονται στον αέρα όσον αφορά την ασφαλιστική κάλυψη.
Μάλιστα την προσεχή Τρίτη 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Στατιστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης. Για την Εύβοια δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία, για το αν έχουν μείνει απλήρωτοι απογραφείς και πόσοι.