Λαζάνια με μοτσαρέλα και ντοματίνια
Υλικά:
• 400 γραμ. λαζάνια
• 300 γραμ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
• 200 γραμ. μοτσαρέλα κομμένη σε κυβάκια
• 1 φλιτζ. τριμμένη παρμεζάνα
• 2 πιπεριές πολύχρωμες κομμένες σε φέτες
• 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1/2 ματσάκι φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
• αλάτι
• πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα λαζάνια 2 λεπτά λιγότερα από τις οδηγίες της συσκευασίας και δεν τα στραγγίζουμε, τα αφήνουμε στην κατσαρόλα με το νερό τους.
Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελάχιστα το σκόρδο.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα ντοματίνια και τις πιπεριές και αλατίζουμε.
Σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε όλα τα υλικά για περίπου 1 λεπτό και ρίχνουμε στο τηγάνι τα λαζάνια, τα οποία θα πάρουμε με μια τρυπητή κουτάλα.
Έπειτα, προσθέτουμε τη μοτσαρέλα.
Ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.
Ρίχνουμε το βασιλικό και την παρμεζάνα, ανακατεύουμε λίγο ακόμα και σερβίρουμε με φρέσκο πιπέρι.
Καλή σας απόλαυση!