Μοσχάρι λεμονάτο

Μοσχάρι λεμονάτο
19 Αυγούστου 2024, 07:00
A+ A-
Απλά πεντανόστιμο!

Υλικά:

• 1 κιλό μοσχάρι (σπάλα) κομμένο σε φέτες

• 1 φλιτζ. ελαιόλαδο

• 1 κιλό καρότα κομμένα σε φέτες

• 1 κ.σ. άνιθος ψιλοκομμένος

• 6 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες

• χυμός από 1 λεμόνι

• αλάτι

• πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα φρέσκα κρεμμυδάκια να σοταριστούν με το ελαιόλαδο για 5 λεπτά περίπου.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μοσχαράκι, τα καρότα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά περίπου.

Έπειτα, προσθέτουμε 2 φλιτζ. νερό, αφήνουμε το μοσχάρι να βράσει για 1,5 ώρα περίπου, και 10 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε τον χυμό του λεμονιού και τον άνιθο.

 

Καλή σας απόλαυση!

Επιστροφή