Μοσχάρι λεμονάτο
Υλικά:
• 1 κιλό μοσχάρι (σπάλα) κομμένο σε φέτες
• 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
• 1 κιλό καρότα κομμένα σε φέτες
• 1 κ.σ. άνιθος ψιλοκομμένος
• 6 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες
• χυμός από 1 λεμόνι
• αλάτι
• πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα φρέσκα κρεμμυδάκια να σοταριστούν με το ελαιόλαδο για 5 λεπτά περίπου.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μοσχαράκι, τα καρότα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά περίπου.
Έπειτα, προσθέτουμε 2 φλιτζ. νερό, αφήνουμε το μοσχάρι να βράσει για 1,5 ώρα περίπου, και 10 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε τον χυμό του λεμονιού και τον άνιθο.
Καλή σας απόλαυση!