Κεφαλονιά: Νεκρός εντοπίστηκε από δύτη ο 20χρονος κολυμβητής Μπένζαμιν

Κεφαλονιά: Νεκρός εντοπίστηκε από δύτη ο 20χρονος κολυμβητής Μπένζαμιν
12 Ιουλίου 2024, 12:00
A+ A-
Τραγική εξέλιξη.

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (12/7) στην Κεφαλονιά ο 20χρονος κολυμβητής Μπένζαμιν (φωτό), του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί το απόγευμα της Πέμπτης (11/7) στην περιοχή Σάμη. Ο άτυχος νεαρός είχε καταγωγή από τη Νότια Αφρική.

Όπως ενημέρωσε το Λιμενικό Σώμα, "χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 20χρονος αλλοδαπός κολυμβητής από ιδιώτη δύτη στη θαλάσσια περιοχή όρμου Σάμης, ανατολικά της Κεφαλονιάς. Η σορός μεταφέρεται στον λιμένα Σάμης".

Ο 20χρονος εργαζόταν σε σκάφος, όταν έκανε βουτιά στη θάλασσα και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Η δραματική έκκληση της μητέρας του 20χρονου

Αγωνιώδης ήταν η έκκληση της μητέρας του 20χρονου Μπένζαμιν, η οποία έγραψε στα social media: "Ο γιος μου χάθηκε σήμερα (σ.σ. Πέμπτη), λίγο βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθούν, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τον βρουν. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Μπένζαμιν".

Δυστυχώς η εξέλιξη της υπόθεσης εξαφάνισης είχε τραγικό φινάλε.

Επιστροφή