Πέθανε η Όλγα Στεφανίδη - Κόρη του αείμνηστου βουλευτή Εύβοιας Μιχάλη Στεφανίδη
Θλίψη προκάλεσε στη Σκύρο η είδηση του χαμού της Όλγας Στεφανίδη, κόρης του αείμνηστου δικηγόρου Μιχάλη Στεφανίδη, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος της Βουλής επί Ανδρέα Παπανδρέου.
Η Όλγα είχε σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και ήταν έντονα πολιτικοποιημένη, όπως πατέρας της, ο οποίος εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής το 1950 στην Εύβοια.
Το όνομά της ακούστηκε σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά τελικά δεν έκανε ποτέ το βήμα να θέσει υποψηφιότητα.
Ζούσε στην Αθήνα, αλλά διατηρούσε το σπίτι της στη Σκύρο και κρατούσε επαφές με την Εύβοια. Άλλωστε, είχε βαφτίσει τον Χρήστο Λαθουρά από τον Δύστο, αδελφό του πρώην αντιδημάρχου Μιχάλη.
Πίσω της αφήνει τον μονάκριβο γιο της και στον ουρανό θα σμίξει ξανά με τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 2000. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τετάρτη 10 Ιουλίου στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.




















