ΜΑΓΟΥΛΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό 75χρονης στη θάλασσα

ΜΑΓΟΥΛΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό 75χρονης στη θάλασσα
3 Ιουλίου 2024, 18:40
A+ A-
Πήγε για κολύμβηση και χάθηκαν τα ίχνη της, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 2 Ιουλίου, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ερέτριας από τους οικείους της ότι μία 75χρονη είχε μεταβεί για διενέργεια κολύμβησης στη θαλάσσια περιοχή "Μαγούλα" Ερέτριας και έκτοτε αγνοούνταν.

Ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έρευνας και διάσωσης και ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού της υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Οι έρευνες έγιναν από ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, δύο ιδιωτικά σκάφη, ένα jet ski, καθώς και ένα περιπολικό όχημα από ξηράς. Τελικά η έρευνα είχε αίσιο τέλος.

Η 75χρονη εντοπίστηκε καλά στην υγεία της, σε απόσταση τριακόσιων μέτρων από την ακτή, από το σκάφος "Ηλίας" και περισυνελέγη με τη συνδρομή του σκάφους "Αγία Βαρβάρα".

Στη συνέχεια η 75χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για προληπτικούς λόγους.

Επιστροφή