Ο Λευτέρης Αυγενάκης χαστούκισε υπάλληλο στο αεροδρόμιο - Τον διαγράφει ο Μητσοτάκης μετά τον σάλο (Video)
Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επειχειρεί από το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά το παραμύθι του δεν έχει δράκο.
Πριν λίγα 24ωρα με δική του ευθύνη, καθώς μπέρδεψε τις πύλες επιβίβασης, έχασε την πτήση από Αθήνα για Κρήτη ...και έκανε σαν τρελός στο "Ελ. Βενιζέλος".
Χαστούκισε υπάλληλο του αεροδρομίου, προκάλεσε φθορές σε εξοπλισμό κι επιτέθηκε λεκτικά σε αστυνομικούς απειλώντας τους ότι έχει ...ασυλία και γι' αυτό θα τους μεταθέσει!
Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ: «Ο πρωθυπουργός παρέπεμψε τον κ. Αυγενάκη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ με αίτημα τη διαγραφή του. Μετά την προβλεπόμενη παροχή εξηγήσεων η επιτροπή θα επικυρώσει την ανωτέρω εισήγηση».