Μπιφτέκια γαλοπούλας
Υλικά:
• 1/2 κιλό κιμά γαλοπούλας
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 1 αβγό
• 1 μικρή, ώριμη ντομάτα τριμμένη
• 1 κ.σ. δυόσμο
• 1 κ.γ. πάπρικα
• 100 γραμ. γραβιέρα τριμμένη
• 30 γραμ. μουστάρδα
• 2-3 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
• 2 κ.σ. ελαιόλαδο
• αλάτι
• πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Με μία μεμβράνη σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Στη συνέχεια, πλάθουμε τα μπιφτέκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα βάζουμε σε ένα ταψί, αφού πρώτα έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσουν καλά τα μπιφτέκια.
Καλή σας απόλαυση!