ΧΑΛΚΙΔΑ-ΟΔΟΣ ΒΥΡΩΝΟΣ: Γέμισε ο δρόμος πλαστικά εμπόδια
24 Ιουνίου 2024, 17:25
Ένας μικρός χαμός επικρατεί από αυτοσχέδιες πινακίδες-εμπόδια
* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη (14-06-2024)
Η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής Βάκα να βάλει μια τάξη στους δρόμους της Χαλκίδας οδηγεί πολλούς ιδιώτες να τοποθετούν αυτοσχέδια εμπόδια στην άσφαλτο.
Χαρακτηριστικό είναι το διπλό παράδειγμα στην οδό Βύρωνος, στο ύψος της Σαλονικιού. Στην είσοδο υπόγειου πάρκινγκ πολυκατοικίας και μέσα στον δρόμο έχει τοποθετηθεί μια πλαστική κατασκευή με την επιγραφή «Μην παρκάρετε» και κολλητά υπάρχει μία γλάστρα (φωτό)!
Δύο μέτρα πιο πέρα, ίδιο απαγορευτικό, αλλά σε κόκκινη απόχρωση έχει βάλει πάνω στην άσφαλτο ο κάτοχος παρακείμενης θέσης πάρκινγκ για ΑμεΑ, ώστε να την οριοθετήσει και να αποτρέψει άλλους οδηγούς από το να την καταλάβουν.
Παρόμοιες καταστάσεις συναντά κανείς σε κάθε γειτονιά της πόλης. Πολλοί, μάλιστα, χρησιμοποιούν καρέκλες, παλιά δίκυκλα και κάθε λογής πατέντα για να καπαρώσουν μια κοινόχρηστη θέση πάρκινγκ.





















