Το μουσικό τμήμα του λυκείου σε πανελλήνιο φεστιβάλ

Το μουσικό τμήμα του λυκείου σε πανελλήνιο φεστιβάλ
6 Ιουλίου 2011, 13:15
A+ A-
Ερμήνευσε τραγούδια και χόρεψε 14μελές σύνολο.

Το μουσικό τμήμα του Λυκείου των Ελληνίδων Χαλκίδας με την ομάδα Παραδοσιακού Τραγουδιού, το Σάββατο 19 Ιουνίου, συμμετείχε στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής, που οργάνωσε η Λαογραφική Εταιρεία Θρακομακεδόνων «Αριστοτέλης».

Το Λύκειο των Ελληνίδων Χαλκίδας ερμήνευσε και χόρεψε τραγούδια από την περιοχή του Μαρμαρά Προποντίδας με 14μελές φωνητικό σύνολο υπό τη μουσική επιμέλεια και διδασκαλία της μουσικολόγου Βιβής Κανελλάτου και τη χορευτική επιμέλεια της χοροδιδασκάλου Άννας-Μαρίας Θεοδώρου.

Την αποστολή συνόδευσε η έφορος του τμήματος Ακριβή Κωνσταντινίδου. Στη φωτογραφία η αποστολή του Λυκείου, με την κ. Κωνσταντινίδου στο κέντρο ( η μοναδική που δεν φοράει παραδοσιακή στολή).

Επιστροφή