ΕΥΒΟΙΑ: Καιρός για μπάνιο το Σαββατοκύριακο -Σκαρφαλώνει πάνω από 30 βαθμούς η θερμοκρασία

ΕΥΒΟΙΑ: Καιρός για μπάνιο το Σαββατοκύριακο -Σκαρφαλώνει πάνω από 30 βαθμούς η θερμοκρασία
30 Μαΐου 2024, 20:27
A+ A-
Στα Ψαχνά ο υδράργυρος έφτασε από την Τετάρτη πάνω από 30 βαθμούς.

Καλοκαιρινές είναι οι θερμοκρασίες τις τελευταίες ημέρες στη χώρα, με την επέλαση του κύματος ζέστης να αναμένεται να συνεχιστεί και το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

Ενδεικτικά του κλίματος ζέστης είναι τα χθεσινά καιρικά δεδομένα, τα οποία δείχνουν ότι το θερμόμετρο σε ορισμένες περιοχές ξεπέρασε τους 30 βαθμούς.

Σύμφωνα με τον πίνακα του meteo, που παρουσίασε τους οκτώ σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών με τις υψηλότερες θερμοκρασίες της Τετάρτης, στη Στυλίδα Φθιώτιδας ο υδράργυρος έδειξε 30,5 βαθμούς, στα Τρίκαλα 30,2, στα Ψαχνά Ευβοίας 30,2, στο Δίον Πιερίας 30,1, στην Αυλίδα 29,9, στη Λιβαδειά 29,9, στο Γαλαξίδι 29,8 και στα Γιαννιτσά 29,7.

Η πρόβλεψη του καιρού για την Παρασκευή 31 Μαΐου και στο Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουνίου, στην Ανατολική Στερεά και την Εύβοια αναφέρει:

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
  • Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 13 έως 30 και τοπικά τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Επιστροφή