Σκίτσο για την υπόθεση διαφθοράς στη ΔΟΥ Χαλκίδας με ιδιαίτερη σημασία
Η βράβευση της διευθύντριας της ΔΟΥ Χαλκίδας (η οποία εμπλέκεται ως ηγετικό στέλεχος στην υπόθεση διαφθοράς που αποκαλύφθηκε), σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου έχει προκαλέσει και πολιτικό θέμα, γύρω από την υπόθεση που απασχολεί το πανελλήνιο.
Οι φωτογραφίες της διευθύντριας με την βουλευτή Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη και τον υφυπουργό Βασίλη Σπανάκη, στην εκδήλωση της βράβευσης, έχει δώσει τροφή για σχόλια στην αντιπολίτευση.
Το θέμα έχει σηκώσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, με αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης , οι οποίες συνοδεύονται από φωτογραφίες.
Η πολιτική διάσταση της υπόθεσης έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους σχολιογράφους. Στο σάιτ NEWS 24/7 αναρτήθηκε το παρακάτω σκίτσο, από τον σκιτσογράφο Αντώνη Βαβαγιάννη.


















