Σε Καλλιθέα και Χαλκίδα την Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη ο Μητροπολίτης

Σε Καλλιθέα και Χαλκίδα την Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη ο Μητροπολίτης
2 Μαΐου 2024, 19:40
A+ A-
Σε ποιους ναούς χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος και ποιοι άλλοι έδωσαν το "παρών".

Την Μεγάλη Τετάρτη 1 και Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε δύο Ενορίες της Αρχιερατικής Περιφερείας Χαλκίδος.

Κατά τον Όρθρο της Μεγάλης Πέμπτης ( απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου) ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καλλιθέας του Δήμου Ερετρίας.

Μεταξύ των πιστών παρέστησαν και ο Δήμαρχος Ερέτριας Νικόλαος Γουρνής, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτριος Αργύρης, Κωνσταντίνος Ζαχαριάς, Γεώργιος Κατέβας και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Καλλιθέας Ευάγγελος Κατσαβέλος.

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο Σεβασμιώτατος προέστη στην Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος.

Ο Μητροπολίτης είχε συλλειτουργούς τον αρχιμανδρίτη Αιμιλιανό Χρήστου-προϊστάμενο της Ενορίας, τους συνεφημερίους του πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Πολυκαρπίδη και Αθανάσιο Τρίκκα και τους διάκονους Σταύρο Καλαφάτη και Άνθιμο Παπαϊωάννου.

Επιστροφή