ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οι ταινίες της ημέρας (ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΪΟΥ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οι ταινίες της  ημέρας (ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΪΟΥ
5 Μαΐου 2024, 08:45
A+ A-
Χιλιοπαιγμένη η περιπέτεια «Τροία» (2004) με τον Μπραντ Πιτ, αλλά αξίζει της προσοχή σας…

04.50 MEGA «Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗ»

ΕΙΔΟΣ: Ιστορική περιπέτεια-2001.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Μπράιαν Χέλγκελαντ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Χιθ Λέτζερ, Ρούφους Σιούελ, Πολ Μπίτανι.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Στην Αγγλία του 14ου αιώνα, όταν η μονομαχία ιπποτών με κοντάρια ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα αγωνίσματα, έμελλε να κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του και να διακριθεί ως ανίκητος ιππότης ο -ταπεινής καταγωγής, αλλά πολύ γοητευτικός και ικανός-  Γουίλιαμ Θάτσερ!
 

05.00   ΑΝΤ-1 «Η BARBIE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ 2»

ΕΙΔΟΣ: Ταινία κινουμένων σχεδίων-2011.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ουίλιαμ Λάου.

Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Μπάρμπι-Μερλία αποφασίζει να λάβει μέρος στο μεγαλύτερο διαγωνισμό σερφ της Αυστραλίας. Εμπόδιο στη σανίδα της Μερλία θα σταθεί η ισχυρή αντίπαλος Κάιλι που κλέβει το κολιέ της απελευθερώνοντας την δαιμόνια γοργόνα Έρις από τη δίνη της. Οι Μερλία και Κάιλι θα συμφιλιωθούν μπροστά στην απειλή της Έρις να καταλάβει το θρόνο της Ωκεανίας. Ενώνουν τις δυνάμεις τους και με τη βοήθεια των θαλάσσιων φίλων τους θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν τον ωκεανό αλλά και για να πάρουν μέρος στον κορυφαίο αγώνα σερφ. Θα τα καταφέρουν και αν ναι ποια θα κερδίσει;

 

07.00 ΜΕGA  «ΣΥΛΛΑΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ»

ΕΙΔΟΣ: Κοινωνική-2006.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Νταγκ 'Ατσισον.

ΠΑΙΖΟΥΝ:Λόρενς Φίσμπερν, 'Αντζελα Μπάσετ, Κέκε Πάλμερ

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ορφανή από πατέρα και με τη μητέρα της να αδιαφορεί για την πρόοδό της, η 11χρονη Ακίλα προσπαθεί να περνά απαρατήρητη. Η αγάπη της για τις λέξεις τραβά την προσοχή της δασκάλας της, η οποία αντιλαμβάνεται ότι η μικρή είναι σπάνιο ταλέντο και αποφασίζει να την προωθήσει σε διοργανώσεις διαγωνισμών ορθογραφίας. Αντιμέτωπη με σκληρή εξάσκηση και πολλές δυσκολίες, η μικρή Ακίλα, θα καταφέρει να ενώσει τη γειτονιά της στον αγώνα της για να νικήσει στον Εθνικό διαγωνισμό!

 

07.45  ALPHA «ΟΝΕΙΡΟΜΠΕΛΑΔΕΣ»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων-2020.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κιμ Χάγκεν Τζένσεν, Τόνι Ζινγκ.

Φωνές μεταγλώττισης: Λυδία Τζανουδάκη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Μελίνα Κατσακούλη, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Λουκάς Φραγκούλης, Βασίλης Μήλιος.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ήσυχη ζωή της 12χρονης Μίνας αναστατώνεται, όταν εμφανίζεται η θετή αδελφή της Τζένη. Η Τζένη είναι ενοχλητική και η Μίνα θέλει να την ξεφορτωθεί! Μία νύχτα, η Μίνα συναντά τους δημιουργούς ονείρων και ανακαλύπτει ότι μπορεί να αλλάξει την Τζένη μέσα από τα όνειρα της. Αλλά αυτή η απόφαση έχει απρόσμενες επιπτώσεις. Οπότε, η Μίνα πρέπει να σώσει την Τζένη και την ίδια της την οικογένεια.

 

08.45 STAR «ΣΚΟΥΜΠΙ ΝΤΟΥ! ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων-2014.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκτορ Κουκ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Οι Σκούμπι Ντου, Σάγκι, Φρεντ, Δάφνη και Βέλμα, κάνουν διακοπές στη Βραζιλία για να παρακολουθήσουν το Διεθνές Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Αλλά ο Eshu, ένα μυθικό τέρας, εμφανίζεται ξαφνικά και απειλεί να σταματήσει το παιχνίδι…

 

09.00 ΑΝΤ-1 «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ»     

ΕΙΔΟΣ: Κομεντί-1961.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέκος Σακελλάριος.

ΠΑΙΖΟΥ : Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Δέσπω Διαμαντίδου, Γιάννης Μαλούχος, Γιάννης Γκιωνάκης, Κώστας Βουτσάς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Αλίκη είναι κόρη του Διοικητή άλλος Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Δημήτρη . Συναντάει τον δόκιμο Κώστα  κατά την διάρκεια άλλος ταξιδιού άλλος στον Πόρο και τον ερωτεύεται, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι δόκιμος. Δίνουν ραντεβού για να συναντηθούν, αλλά επειδή κανείς δεν τα καταφέρνει να έρθει (λόγω του πατέρα άλλος Αλίκης και οι δύο) στέλνουν άλλος φίλους άλλος Σοφία και Άλκη, αλλά οι φίλοι άλλος δεν ξέρουν ο άλλος τον άλλο, δεν καταφέρνουν να συναντηθούν και έτσι η Αλίκη και ο Κώστας νομίζουν ότι δεν θα ξανασυναντηθούν ποτέ. Συναντιούνται άλλος ξανά στον καλοκαιρινό χορό άλλος Σχολής Δοκίμων, όπου ο άλλος μαθαίνει ποιος είναι πραγματικά ο άλλος. Στη συνέχεια, η σχολή των δοκίμων πρόκειται να πάει ένα εκπαιδευτικό ταξίδι. Όταν η Αλίκη το μαθαίνει αυτό προσπαθεί να βρει αφορμή να μπει στο πλοίο και τα καταφέρνει. Επισκέπτεται τον Κώστα στο πλοίο, όπου και εγκλωβίζεται καθώς αυτό σαλπάρει…

 

09.10 ΜΕGA  «Ο ΠΟΝΤΙΚΟΜΙΚΡΟΥΛΗΣ 2»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-2002.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Ρομπ Μινκοφ.

ΠAIZΟΥΝ: Μάικλ Τζέι Φοξ, Τζίνα Ντέιβις, Χιού Λόρι, Τζόναθαν Λιπνίκι, Μέλανι Γκρίφιθ Με τις φωνές των: Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Παύλου Κοντογιαννίδη, Μαρίνας Καλογήρου, Δημήτρη Κοντογιαννίδη, Γιώργου Πετρόχειλου.

YΠΟΘΕΣΗ: Ο πανέξυπνος Στούαρτ Μικρούλης επιστρέφει με το αμίμητο προσωπικό του στιλ και με νέες διασκεδαστικές περιπέτειες. Μαζί του επιστρέφει και όλη η οικογένεια Μικρούλη, πάντα πρόθυμη να τον βοηθήσει. Αυτή τη φορά, ο Στούαρτ πρέπει να ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη για να σώσει την καινούρια φτερωτή του φίλη, την Μάργκαλο, από τα νύχια του μοχθηρού γερακιού Φάλκον.
Καθώς είναι ερωτευμένος με την Μάργκαλο, δεν διστάζει ούτε στιγμή. Είναι σίγουρα μια πολύ μεγάλη αποστολή για έναν Ποντικο-μικρούλη, όμως ο Στούαρτ αποδεικνύει για άλλη μια φορά, ότι το μόνο μέγεθος που… μετράει, είναι το μέγεθος της καρδιάς!

 

09.15   STAR  «SCOOBY DOO ! Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-2010.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μπράιαν Λεβάντ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ρόμπι Αμέλ, Χέιλι Κιγιόκο, Κέιτ Μέλτον, Νικ Παλάτας, Τεντ Μακ Γκίνλεϊ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Υπάρχει κάποιο μυστήριο, που δεν μπορεί να λυθεί; Όχι για τον Σκούμπι Ντου και την παρέα του! Η σχολική χρονιά έχει τελειώσει και έρχεται η ώρα της διασκέδασής καθώς η Δάφνη, η Βέλμα, ο Φρεντ, ο Σάγκι και ο τετράποδος αγαπημένος φίλος τους, Σκούμπι Ντου, πηγαίνουν για καλοκαιρινή εργασία σε ένα θέρετρο. Αλλά κάτι παράξενο συμβαίνει εκεί, κάτι που θα τρέψει σε φυγή τους πελάτες του θέρετρου, αλλά και την παρέα, που απεγνωσμένα χρειάζεται αυτή τη δουλειά. Το μυστήριο αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Το ίδιο και ο έρωτας, καθώς ο Σάγκι ερωτεύεται τη Βέλμα. Μπορεί αυτή η απρόσμενη συναισθηματική εξέλιξη να  διχάσει την αχώριστη παρέα; Η Μυστήριο Α.Ε. έχει πέσει στα βαθιά και παλεύει για να λύσει το μυστήριο της Κατάρας του Τέρατος της Λίμνης!

 

09.30 ALPHA «KUNG FU PANDA»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων-2008.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μαρκ Όζμπορν, Τζον Στίβενσον.

Σενάριο: Τζόναθαν Άιμπελ, Γκλεν Μπέργκερ, Έιθαν Ριφ.

Φωνές μεταγλώττισης: Χρήστος Θάνος, Τάσος Μασμανίδης, Γιάννης Στεφόπουλος, Υρώ Λούπη, Μαρία Ζερβού, Νέστωρ Κοψιδάς, Λεωνίδας Κακούρης, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιώργος Παπαδόπουλος.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Πο είναι ένα φιλήσυχο, στρουμπουλό, γλυκό, και λίγο αδέξιο Πάντα, το οποίο ονειρεύεται να γίνει δεξιοτέχνης στην πολεμική τέχνη του Κουνγκ Φου. Μετά από μια σειρά ξεκαρδιστικών συμπτώσεων, ο Πο βλέπει το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα και μυείται στον κόσμο του Κουνγκ Φου από τον γκουρού του είδους Σίφου στο πλευρό των Υπέροχων Πέντε. Μάλιστα, ο Πο φαίνεται να είναι ο «Εκλεκτός», που θα πρέπει να αναμετρηθεί με το Απόλυτο Κακό, που δεν είναι άλλο από τη λευκή λεοπάρδαλη Τάι Λανγκ.

 

09.50 OPEN «Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

ΕΙΔΟΣ: Βιβλικό δράμα-1965.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζορτζ Στίβενς

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μαξ Φον Σίντοφ, Χοσέ Φέρερ, Ντόροθι ΜακΓκουάιρ, Τσάρλτον Ίστον

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένα μεγαλειώδες κινηματογραφικό έπος με ένα all star cast πρωταγωνιστών που εξιστορεί τη ζωή και την πορεία του Ιησού Χριστού. Από την ταπεινή γέννηση στην εμπνευσμένη διδασκαλία και από την ατιμωτική σταύρωση ως την θεία Ανάσταση, σε μια ιστορία που προκαλεί θαυμασμό και συγκίνηση.

 

10.45   STAR  «ΟΙ ΕΥΧΟΥΛΗΔΕΣ»

ΕΙΔΟΣ: Παιδική ταινία-2016.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάικ Μίτσελ, Γουόλτ Ντορν.

 ΥΠΟΘΕΣΗ: Οι υπερβολικά αισιόδοξοι Ευχολύληδες ζουν σε έναν πολύχρωμο, φανταστικό κόσμο, όπου διαρκώς χορεύουν, τραγουδούν και κινδυνεύουν από τους κωμικά απαισιόδοξους Μπέργκεν, που είναι ευχαριστημένοι μόνο όταν κυνηγούν τους Ευχούληδες!  Μετά μια ακόμη εισβολή των Μπέργκεν στο χωριό των Ευχούληδων, η Πόπη, ο πιο χαρούμενος Ευχούλης, που γεννήθηκε ποτέ και ο γκρινιάρης Κλωνάρης, ξεκινούν ένα ταξίδι με στόχο τη διάσωση των φίλων τους. Η αποστολή τους είναι γεμάτη περιπέτεια και ανατροπές, καθώς οι δύο αταίριαστοι σύντροφοι προσπαθούν στην πραγματικότητα να ανεχθούν ο ένας τον άλλον, ώστε να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους. Μέσα από την αναγκαστική συνεργασία τους θα μάθουν πολλά για την αναζήτηση της ευτυχίας, όπως και το τι μπορεί να κάνουν κάποιοι για να την αποκτήσουν…

 

10.50 ΜΕGA   «ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία Περιπέτεια-1999.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντένις Ντούγκαν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ανταμ Σάντλερ, Τζόι Λόρεν 'Ανταμς, Κόουλ και Ντίλαν Σπράους, Τζον Στιούαρτ, Ρομπ Σνάιντερ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο 32χρονος Σόνι Κόφαξ σε όλη του τη ζωή αποφεύγει να αναλάβει τις ευθύνες του. ‘Οταν η κοπέλα του τον αφήνει για κάποιον μεγαλύτερο και πιο ώριμο, πρέπει να βρει τρόπο να της αποδείξει ότι επιτέλους ενηλικιώθηκε. Σε μια απεγνωσμένη τελευταία κίνηση, αποφασίζει να υιοθετήσει ένα πεντάχρονο αγόρι για να την εντυπωσιάσει. Τώρα, ο Σόνι συναγωνίζεται τον πεντάχρονο σε …ωριμότητα, θα έρθει αντιμέτωπος με τους μπελάδες της πατρότητας, αλλά και με μια άλλη πλευρά του εαυτού του που μέχρι τώρα αγνοούσε. Οι λύσεις που προσφέρει στα προβλήματα της ανατροφής του Τζούλιαν είναι μάλλον αντισυμβατικές, προσπαθώντας να μην επαναλάβει τα λάθη που έκαναν οι δικοί του γονείς, δίχως άλλο όμως έχει μεγάλα αποθέματα αγάπης να προσφέρει. Παρόλα αυτά, η κοπέλα του μένει ασυγκίνητη… και το παιδί δεν επιστρέφεται, βέβαια. Τα βάσανα των ενηλίκων, αγαπητέ Σόνι!!! Πρόκειται για μια υπέροχη ταινία που ρίχνει μια κωμική ματιά στο θέμα της πατρότητας και που μέσα σε λίγες μέρες από την προβολή της έσπασε τα ταμεία στην Αμερική(160 εκ. δολάρια).

 

11.00   ΑΝΤ-1 «ΓΑΒ ΣΤΟΡΙ»               

ΕΙΔΟΣ: Οικογενειακή-1993.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:  Ροντ Ντάνιελ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τσαρλς Γκρόντιν, Μπόνι Χαντ, Νικόλ Τομ, Ντέμπι Μαζάρ, Κρίστοφερ Πεν, Κάθριν Ρειτμαν, Χέδερ Mακ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η οικογένεια Νιούτον, με επικεφαλής τον Τζορτζ και την Άλις, θα ζήσει   μια ακόμη περιπέτεια με τον σκύλο του Μπετόβεν, όταν αυτός ερωτευθεί μια όμορφη σκυλίτσα , τη Μίσι, και δημιουργήσει  τη δική του οικογένεια.  Ωστόσο, η ευτυχία τους δεν κρατάει πολύ γιατί η ιδιοκτήτρια της Μίσι, η Ρεγγίνα , σχεδιάζει να πουλήσει τα κουτάβια  για να βγάλει   χρήματα. Τα παιδιά  των Νιούτον αναλαμβάνουν αμέσως  δράση και σώζουν τα κουτάβια ,πριν η Ρεγγίνα προλάβει να  πουλήσει , αλλά εκείνη παραμένει αποφασισμένη να τα πάρει πίσω.

 

11.15 ALPHA «ΣΡΕΚ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

ΕΙΔΟΣ: Ταινία κινουμένων σχεδίων-2010.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάικ Μίτσελ.

Σενάριο: Τζος Κλάουσνερ, Ντάρρεν Λέμκε, Γουίλιαμ Στέιγκ.

(Ηθοποιοί μεταγλώττισης: Γιάννης Στεφόπουλος, Μαρία Ζερβού, Λυκούργος Μαρκούδης, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Σπύρος Μπιμπίλας, Τάσος Κωστής).

ΥΠΟΘΕΣΗ: O Σρεκ επιστρέφει με σύσσωμη την παρέα του, έτοιμος για νέες περιπέτειες στo βασίλειο του Πέρα Πέρα. Μετά τους έρωτες και τα μεγαλεία είναι πλέον υπόδειγμα οικογενειάρχη, όμως δεν αποχωρίζεται κανείς εύκολα το χούι του και έτσι, ο Σρεκ πολύ σύντομα μπλέκει σε νέες περιπέτειες καθώς, αναπολώντας τις εποχές που ήταν ο φόβος και ο τρόμος στο βάλτο, έρχεται σε συμφωνία με έναν απατεώνα, τον Ραμπελστίλτσκιν, προκαλώντας τρικυμία…

 

12.45  STAR  «WENDY»

ΕΙΔΟΣ: φαντασίας-2020.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μπεν Ζέιτλιν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντέβιν Φρανς, Γιοσούα Μακ, Γκέιτζ Νάκουιν, Γκάβιν Νάκουιν.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Χαμένη σε ένα μυστηριώδες νησί, όπου η ηλικία και ο χρόνος μένουν σταθερά. η Wendy πρέπει να παλέψει για να σώσει την οικογένεια της, την ελευθερία της και το χαρωπό πνεύμα των νέων, από τη θανάσιμη απειλή της ενηλικίωσης..

 

13.00  ΕΡΤ-1 «ΑΧ! ΚΑΙ ΝΑ ’ΜΟΥΝ ΑΝΤΡΑΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1966.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Στέφανος Φωτιάδης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάρω Κοντού, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Νίκος Ρίζος, Γιώργος Μούτσιος.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Στέλλα είναι μια όμορφη κι εργαζόμενη γυναίκα, την οποία τα αφεντικά της καλοβλέπουν και νοστιμεύονται. Κάποια στιγμή, μένοντας συνεχώς άνεργη, χάνει την υπομονή της και αποφασίζει να το παίξει «αντράκι». Βρίσκει, τελικά, δουλειά σε μια εταιρεία παίρνοντας την ταυτότητα του δίδυμου αδελφού της Αλέκου, που είναι μετανάστης στην Αυστραλία. Γρήγορα κερδίζει την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων της, παίρνοντας τη θέση του διευθυντή. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν ερωτεύεται τον γιο ενός από τα αφεντικά της, τη στιγμή που αυτοί την προξενεύουν με μια από τις κόρες τους.

 

13.45   ALPHA «Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1988.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαρτοματζίδης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Πάνος Μιχαλόπουλος, Τέτη Σχοινάκη, Βάνα Μπάρμπα, Γιώργος Γεωργίου, Κώστας Βενετσάνος, Γιώργος Τζώρτζης, Τζένη Δανιά.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ζήλια, σε λογικά πάντα πλαίσια, αποτελεί ένδειξη αγάπης και εκδήλωση ενδιαφέροντος για το έτερον ήμισυ. Όταν όμως ξεπερνά τα όρια της λογικής, γίνεται βάσανο και για τους δυο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας ζηλιάρας συζύγου που, κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας στη Μεσόγειο, θα αναστατώσει τους πάντες με τα καμώματα της.

 

15.15   STAR «ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1961.                                  

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέκος Σακελλάριος.               

ΠΑΙΖΟΥΝ: Δημήτρης Χορν, Μάρω Κοντού, Σμάρω Στεφανίδου, Σπύρος Μουσούρης, Ανδρέας Ντούζος, Μιχάλης Νικολόπουλος, Νίκος Φέρμας.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Μεγάλο Σάββατο, λίγο πριν την Ανάσταση, ο Ανδρέας και ο Αγησίλαος, δύο εύποροι ηλικιωμένοι γείτονες και φίλοι, παίζουν σκάκι και συζητούν τα προβλήματα της υγείας τους. Παράλληλα, παρατηρούν την όμορφη Ρίτα, μια φτωχή νέα κοπέλα, που έχει έρθει να κάνει Πάσχα με τους δικούς της. Ο Αγησίλαος, ξέροντας την οικονομική της κατάσταση, σκέφτεται σοβαρά, παρά την ηλικία του, να της κάνει πρόταση γάμου, αλλά ο Ανδρέας, αιώνιος ρομαντικός, δεν τολμά να κάνει τέτοιες σκέψεις, παρόλο που την ποθεί κι αυτός. Όταν εμφανίζεται μπροστά του ο Διάβολος και του προτείνει να ανταλλάξει την ψυχή του με τα νιάτα, δέχεται, αλλά πολύ γρήγορα συνειδητοποιεί ότι τα νιάτα από μόνα τους δεν αρκούν για να κάνουν κάποιον ευτυχισμένο. Όμως, η ανταλλαγή είχε γίνει σε ένα όνειρό του. Έτσι, δεν διστάζει να προικίσει τη Ρίτα, ώστε να μπορέσει να ευτυχίσει δίπλα στον αγαπημένο της Μανώλη, έναν επίσης φτωχό νέο...

 

16.45 ΑΝΤ-1 « ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1961.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Ανδρίτσος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ορέστης Μακρής, Διονύσης Παπαγιανόπουλος, Ανδρέας Ντούζος,  Δημήτρης Νικολαΐδης, Μάρθα Καραγιάννη, Άννα Παϊτατζή, Κούλης Στολίγκας, Μαίρη Βούλγαρη.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν ο γενικός διευθυντής και κάτοχος του 70% των μετοχών μιας χαλυβουργίας μαθαίνει ότι είναι βαριά άρρωστος και πρέπει να πάει στο εξωτερικό για θεραπεία, παραδίδει άλλος μετοχές του στον δάσκαλο αδελφό του, τον Τιμολέοντα Αδάμαντα, με τον οποίο είχε να μιλήσει κοντά 30 χρόνια. Ο Τιμολέων, ως καλός και τίμιος άνθρωπος που είναι και με τη συνδρομή άλλος γραμματέως του αδελφού του, άλλος Μαργαρίτας, με την οποία είναι ερωτευμένος ο γιος του, ο Ανδρέας, διαπιστώνει άλλος και μεγάλες διαχειριστικές ατασθαλίες. Διώχνει αμέσως το δεξί χέρι του αδελφού του, τον Κλεφτοδήμο, αλλά και τη Μαργαρίτα, και βάζει τάξη στην επιχείρηση. Σε λίγο, ο Ανδρέας και η Μαργαρίτα παντρεύονται κι ο άλλος γίνεται άλλος ευτυχισμένος παππούς.

 

17.30  ΕΡΤ-3 «ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»  
ΕΙΔΟΣ: Παιδική-2018.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αντουάν Μπλοσιέ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντανιέλ Οτέιγ, Μαλόμ Πακέν, Βιρζινί Λεντογιέν,
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Remi, ένα ορφανό αγόρι, μεγαλώνει με τη θετή του μητέρα, την ευγενική Mrs. Barberin, μέχρι που την αποχωρίζεται στα δέκα του χρόνια και βρίσκεται υπό την επιμέλεια του Vitalis, ενός μυστηριώδους περιπλανώμενου θιασάρχη. Κοντά του, ο Remi σκληραγωγείται στη δύσκολη ζωή του περιπλανώμενου θιάσου, όπου τραγουδάει για να κερδίσει το ψωμί του. Με παρέα τον πιστό του σκύλο Capi και τη μικρή μαϊμού Joli-Coeur, ο Remi θα περιηγηθεί στη Γαλλία και μέσα από γνωριμίες, φιλίες, αλλά και μοναξιά, θα καταλήξει να μάθει το μυστικό της καταγωγής του. Βασισμένη στο ομώνυμο κλασικό αριστούργημα της γαλλικής λογοτεχνίας του Έκτορα Μαλό, που έχει μεγαλώσει γενιές παιδιών σε όλο τον κόσμο.

 


17.30 STAR «ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

ΕΙΔΟΣ: Αισθηματική κομεντί-2017.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πίτερ Σίγκαλ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζένιφερ Λόπεζ, Λία Ρίμινι, Βανέσα Χάτζενς, Μίλο.

Βεντιμίλια, Τριτ Γουίλιαμς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η 40χρονη Μάγια είναι υπάλληλος σε ένα κατάστημα και έχει πολλά και ανεκπλήρωτα όνειρα. Όταν της δίνεται η ευκαιρία να αλλάξει τρόπο ζωής, είναι αποφασισμένη να αποδείξει στους γιάπηδες της Madison Avenue ότι τελικά κάποιες φορές το «σχολείο της ζωής» έχει την ίδια αξία με τα ακριβά κολλέγια και πως ποτέ δεν είναι αργά για μια δεύτερη ευκαιρία…

 



18.00 ΣΚΑΪ «ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1968.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ορέστης Λάσκος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κώστας Βουτσάς, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Νόρα Βαλσάμη, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Περικλής Χριστοφορίδης, Χρήστος Δοξαράς, Άννα Παϊτατζή, Νάσος Κεδράκας.

ΥΠΟΘΕΣΗ:  Ο Κώστας, υπάλληλος μιας υποδηματοποιίας, σκαρφίζεται ένα έξυπνο σχέδιο για να βγάλει το καταχρεωμένο αφεντικό του, κ. Λαμπιρίκο, από τη δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται. Η εικονική αυτοκτονία του αφεντικού του γίνεται πράξη, με συνεργούς στο κόλπο τη γυναίκα του Φλώρα και την κόρη του Αλίκη. Ο Κώστας κλείνει τον κ. Λαμπιρίκο σε μια παράγκα στην αυλή του σπιτιού του, από την οποία βγαίνει μόνο με το συνθηματικό χτύπημα μιας κουδούνας. Ο υποτιθέμενος θάνατός του γίνεται πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και οι πιστωτές του σταματούν να τον πιέζουν, οι χρεώστες πληρώνουν και η υποδηματοποιία σώζεται. Τα πράγματα όμως μπερδεύονται όταν ένας από τους προμηθευτές της εταιρείας ζητά να παντρευτεί τη "χήρα" Λαμπιρίκου.

 

20.00   ALPHA «ΡΙΟ» 

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων-2011.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κάρλος Σαλντάνια.

Φωνές ελληνικής μεταγλώττισης: Δημήτρης Παπαδάτος, Μαρίνα Τσιγονάκη, Μαρία Ζερβού, Ηλίας Ζερβός, Φώτης Πετρίδης, Σπύρος Ζουπάνος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Νίκος Νίκας, Αντίνοος Αλμπάνης

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένα σπάνιο γαλάζιο παπαγαλάκι, ο Μπλου απάγεται από λαθρέμπορους και μεταφέρεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Μινεσότα. Ένα κοριτσάκι, η Λίντα, θα το βρει τυχαία και θα το σώσει. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, ο Μπλου είναι ένα εξημερωμένο και έξυπνο πουλί που δεν πετάει και ζει μια άνετη ζωή. Ξαφνικά, ένας νεαρός Βραζιλιάνος ορνιθολόγος επισκέπτεται τη Λίντα και της αποκαλύπτει ότι ο φτερωτός φίλος της είναι το τελευταίο αρσενικό του είδους του και θα πρέπει να ταξιδέψουν μαζί του στο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου ζει η Τζιούελ, το αντίστοιχο θηλυκό παπαγαλάκι. Όταν ο καλομαθημένος Μπλου βρεθεί στο Ρίο, θα ζήσει την περιπέτεια της ζωής του...

 

21.00  ΕΡΤ-1 «GHOSTBUSTERS AFTERLIFA/ GHOSTBUSTERS LEGACY»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας-2021.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζέισον Ράιτμαν.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Κάρι Κουν, Πολ Ραντ, Φιν Γουόλφχαρντ, ΜακΚένα Γκρέις, Μπιλ Μάρεϊ, Νταν Ακρόιντ, Έρνι Χάντσον, Σιγκούρνι Γουίβερ, Άνι Ποτς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Χωρίς επιλογές και χρήματα, η ανύπαντρη μητέρα Κάλι φτάνει στη μικρή πόλη Σάμερβιλ της Οκλαχόμα, μαζί με τα δύο έφηβα παιδιά της, τη Φοίβη και τον Τρέβορ. Και τώρα, δεν υπάρχει επιστροφή. Καθώς η οικογένεια προσπαθεί να εγκατασταθεί στο ερειπωμένο σπίτι του εκκεντρικού μακαρίτη πατέρα της Κάλι, απροσδόκητα μυστικά κρυμμένα σε κοινή θέα, μυστηριώδης εξοπλισμός και ένα παράξενο όχημα που σαπίζει στον αχυρώνα φαίνεται να σχετίζονται με την αινιγματική σεισμική δραστηριότητα της περιοχής και με κάτι ακόμη πιο συγκλονιστικό: το ξεχασμένο από καιρό περιστατικό με το Stay-Puft Marshmallow Man στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1980.

Όμως, δεν έχει υπάρξει ούτε μία εμφάνιση φαντασμάτων μετά τα παράξενα γεγονότα του «Γκόστμπαστερς 2» (1989).
Μήπως η ιστορία επαναλαμβάνεται; Θα μπορέσει η Φοίβη να συνδέσει τις τελείες, να δώσει φωνή στον παππού της και να ανακαλύψει τη σχέση της οικογένειας με τους αυθεντικούς Γκόστμπαστερς (1984);

 

22.00 ΑΝΤ-1 «ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»   

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1965.

ΣΚΗΝΟΘΣΙΑ : Ντίνος Δημόπουλος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζένη Καρέζη, Μαίρη Αρώνη, Αλέκος Αλεξανδράκης,Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Αλέκος Τζανετάκος, Λίλη Παπαγιάννη, Κατερίνα Γώγου, Δημήτρης Καλλιβωκάς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Μίκα είναι μια νεαρή γυναίκα που ζει σε μια τρελή οικογένεια. Η μητέρα της, η Πάστα Φλώρα, είναι αλλοπαρμένη, η μικρή της αδελφή ανεξέλεγκτη, και ο σχεδόν διαζευγμένος με τη μητέρα της πατέρας είναι καλός αλλά δειλός. Ενώ είναι αρραβωνιασμένη με τον Μίκη, μια μέρα πριν τον γάμο τους, πηγαίνει στη Βενετία και παντρεύεται τον Ανδρέα, ο οποίος αφού ανακαλύπτει τη φύση της οικογένειας της, χωρίζει τη Μίκα και αναλαμβάνει να τους λογικέψει.

 

 22.00 ALPHA «Ο ΚΥΡ-ΓΙΩΡΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1977.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Δαλιανίδης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Τόνια Καζιάνη, Νίκος Δαδινόπουλος, Λουίζα Ποδηματά, Λευτέρης Βουρνάς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο κυρ Γιώργης, παλιός ταβερνιάρης στον Πειραιά, σπουδάζει το γιο του στην Ευρώπη, από όπου γυρίζει με σπουδαία διπλώματα. Παντρεύεται λοιπόν μια κοπέλα του λεγόμενου «καλού» κόσμου. Έτσι ο ταβερνιάρης του Πειραιά πρέπει να εμφανισθεί στα σαλόνια και τις παρέες των συμπεθέρων του. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να υποστεί και την ανάλογη εκπαίδευση. Γιος και νύφη υποβάλλουν τον κυρ Γιώργη σε ένα σωρό ταλαιπωρίες: πώς να ντύνεται, πώς να τρώει, πώς να μιλάει, πώς να περπατάει και άλλα κωμικοτραγικά. Πολύ γρήγορα όμως ο κυρ Γιώργης δίνει εκείνος μαθήματα στην «υψηλή» κοινωνία.

 

22.15 STAR «ΤΡΟΙΑ»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια-2004.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βόλφγκανγκ Πίτερσεν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπραντ Πιτ, Έρικ Μπάνα, Ορλάντο Μπλουμ, Νταϊάν Κρούγκερ, Μπράιαν Κοξ, Σον Μπιν, Μπρένταν Γκλίζον, Πίτερ Ο’ Τουλ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Έτος 1250 π.Χ. Ο Πάρις, γιος του Πριάμου, βασιλιά της Τροίας, πείθει την Ελένη, να εγκαταλείψει τον σύζυγό της και βασιλιά της Σπάρτης Μενέλαο και να τον ακολουθήσει πίσω στην πατρίδα του. Όταν ο Μενέλαος μαθαίνει για το συμβάν, ζητά τη βοήθεια του αδελφού του Αγαμέμνονα, βασιλιά των Μυκηνών, για να επιτεθεί στην Τροία με σκοπό να πάρει πίσω τη σύζυγό του. Ο Αγαμέμνονας, που βλέπει πως αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να επεκτείνει την εδαφική του κυριαρχία, οργανώνει την εκστρατεία: 1.000 πλοία μεταφέρουν 50.000 Έλληνες στρατιώτες, που τελικά στρατοπεδεύουν έξω από την Τροία. Ο Πρίαμος αναθέτει την οργάνωση της άμυνας της πόλης στον χαρισματικό Έκτωρα και οι Τρώες, λαός αήττητος μέχρι τότε, ανθίστανται σθεναρά όμως ο Αγαμέμνονας έχει στο πλευρό του έναν πανίσχυρο σύμμαχο: τον Αχιλλέα, έναν ημίθεο και πραγματική «πολεμική μηχανή», που η παρουσία του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση αυτού του πολέμου...

23.10  ΕΡΤ-1 «ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ»

ΕΙΔΟΣ:  Κοινωνική, αισθηματική-2000.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Παναγιωτόπουλος.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Νίκος Κουρής, Αθηνά Μαξίμου, Ζωή Ναλμπάντη, Κώστας Μακρόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Γιάννης Ροζάκης, Γιώργος Διαλεγμένος, Θάνος Αλεξανδρής

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Ανδρέας και η Στέλλα ζουν τον έρωτά τους στην Αθήνα του τέλους της χιλιετίας. Η επιθυμία της Στέλλας να γίνει τραγουδίστρια την οδηγεί στα νυχτομάγαζα της επαρχίας, ενώ ο Αντρέας προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του δουλεύοντας στη συνοικιακή ΕΒΓΑ που διατηρεί. Όμως, πολύ σύντομα μετανιώνει για τον χωρισμό τους και αποφασίζει να την αναζητήσει, ξεκινώντας ένα οδοιπορικό στη σκληρή πραγματικότητα της επαρχιακής νύχτας. Ώσπου, οι δρόμοι τους διασταυρώνονται και ο κίνδυνος τους ενώνει…

 

01.00 ΣΚΑΪ «Ο ΑΕΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ»

ΕΙΔΟΣ: Δράσης-2011.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κέβιν Μακ Ντόναλντ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζέιμι Μπελ, Μαρκ Στρονγκ.

ΥΠΟΘΕΣΗ:  Στη Βρετανία του 2ου αιώνα μ.Χ. ο νεαρός εκατόνταρχος Μάρκους Ακίλα μόλις έχει φτάσει στη Βρετανία για να υπερασπιστεί ηρωικά το οχυρό ενάντια στους Κέλτες. Όταν, λόγω τραυματισμού, απαλλάσσεται από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, αποφασίζει να ξεκινήσει ένα ταξίδι στον Βορρά, για να βρει τον Αετό της Ενάτης, το θρυλικό χρυσό λάβαρο που χάθηκε πριν από 15 χρόνια, όταν ο πατέρας του οδήγησε την 9η Λεγεώνα στη Σκοτία και δεν επέστρεψε ποτέ. Μαζί του παίρνει τον σκλάβο του Έσκα, έναν Κέλτη του οποίου τη ζωή έσωσε σ’ έναν αγώνα μονομάχων.

 

01.10  ΕΡΤ-1 «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-2013.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σεθ Ρόγκεν, Ίβαν Γκόλντμπεργκ.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Σεθ Ρόγκεν, Τζέιμς Φράνκο, Τζόνα Χιλ, Τζέι Μπάρουσελ, Ντάνι Μακμπράιντ, Μάικλ Σέρα, Κρεγκ Ρόμπινσον, Έμα Γουότσον, Rihanna, Πολ Ραντ, Τσάνινγκ Τέιτουμ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Έξι φίλοι ηθοποιοί παγιδεύονται στο σπίτι του Τζέιμς Φράνκο, καθώς περίεργες βιβλικές καταστροφές σαρώνουν το Λος Άντζελες. O κόσμος γύρω τους καταρρέει, οι προμήθειές τους λιγοστεύουν και ο εκνευρισμός από την ασφυκτική συμβίωση γίνεται όλο και πιο έντονος.
Η φιλία τους δοκιμάζεται τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και έξω, όταν τελικά αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το σπίτι και να τα βγάλουν πέρα με το τέλος του κόσμου.
 

01.45 STAR «ΝΟΤΙΑΣ»

ΕΙΔΟΣ: Δραματική κομεντί-2016.                   

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τάσος Μπουλμέτης.   

ΠΑΙΖΟΥΝ: Γιάννης Νιάρρος, Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Zωζώ Σαπουντζάκη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες φουντώνει η επιθυμία του να λέει ιστορίες με ένα δικό του, ανατρεπτικό, τρόπο. Οι ταραχώδεις, αλλά και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενες για την Ελλάδα, δεκαετίες του ’60, ’70 και ’80 πυροδοτούν τη φαντασία του ασταμάτητα. Στο ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, θα φτιάξει ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες, και θα ανακαλύψει τον εαυτό του…

 

02.00 ΑΝΤ-1 « ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ»              

ΕΙΔΟΣ: Δραματική-1985.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σίντνεϊ Πόλακ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ρόμπερτ Ρέντφορντ,Μέριλ Στριπ, Κλάους Μαρία Μπραντάουερ, Μάικλ Κίτσεν, Σέιν Ρίμμερ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Αρχές 20ου αιώνα, η  Δανή συγγραφέας Κάρεν Μπλίξεν ζητά από έναν φίλο της να την παντρεύεται για τον τίτλο της βαρόνης και για το κοινό τους συμφέρον. Ο βαρόνος συμφωνεί και μετακομίζει πρώτος στο Ναϊρόμπι της Κένυας, όπου χρησιμοποιώντας τα χρήματά της επενδύει σε μία ορεινή φυτεία καφέ. Μερικούς μήνες αργότερα, η Κάρεν μετακομίζει στο Ναϊρόμπι όπου έρχεται αντιμέτωπη με μία εντελώς αναπάντεχη πραγματικότητα, έναν νέο τρόπο ζωής και παρά τις δυσκολίες προσπαθεί να μετατρέψει τη ζωή της σε μία ευχάριστη εμπειρία. Η Κάρεν διευθύνει με δυναμισμό και γενναιότητα μια φυτεία καφέ στην Κένυα, αντιμετωπίζοντας παράλληλα μια μοναχική ζωή, καθώς ο σύζυγός της την απατά. Ο μεγάλος έρωτας έρχεται στο πρόσωπο ενός δυναμικού κυνηγού, του Ντένις Φίντς-Χάτον.

 

02.30   ALPHA «ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΑΜΙ ΦΕΪ»

ΕΙΔΟΣ: Βιογραφικό δράμα-2021.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάικλ Σογουόλτερ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέσικα Τσαστέιν, ‘Αντριου Γκάρφιλντ, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Tσέρι Τζόουνς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ιστορία της Τάμι Φέι Μπέικερ, που κατά τις δεκαετίες του 1970 και του 1980 άφησε εποχή ως τηλε-ευαγγελίστρια, στο πλάι του συζύγου της, Τζιμ Μπέικερ. Ξεκινώντας από τα χαμηλά, κατάφεραν να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο θρησκευτικό δίκτυο στα ΜΜΕ αλλά και θεματικό πάρκο. Η Τάμι έμεινε διάσημη για τα αξέχαστα μάτια της, την ιδιαίτερη της φωνή, και την ικανότητα να χειρίζεται τον κόσμο φτάνοντας να χτίσει μια αυτοκρατορία. Όμως ακολούθησε η απόλυτη πτώση, όταν στο προσκήνιο εμφανίστηκαν ατασθαλίες και οικονομικά σκάνδαλα.

 

02.30 MEGA «ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια φαντασίας-2003.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Π. Τζ. Χόγκαν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέισον ’Αϊζακς, Τζέρεμι Σάμπτερ, Ολίβια Γουίλιαμς, Λιν Ρέντγκρεϊβ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο θρύλος που νομίζατε ότι γνωρίζετε, γίνεται μια περιπέτεια που δεν είχατε φανταστεί ποτέ!
Φανταστείτε έναν κόσμο που δεν έχετε ξαναδεί, όπου κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μεγαλώσει. Αυτός είναι ο κόσμος του Πήτερ Παν και της χώρας του Ποτέ, με τις νεράϊδες, τη μαγική αστερόσκονη, τις δραματικές ξιφομαχίες, τις συναρπαστικές πτήσεις και… τη μυστική δύναμη ενός κρυμμένου φιλιού.

 

02.45 OPEN  «ΙΗΣΟΥΣ»

ΕΙΔΟΣ:  Βιβλικό δράμα-1979.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πίτερ Σάικες,  Τζον Κρις.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπράιαν Ντίκον, Ρίβκα Νιούμαν, Γιόζεφ Σίλοαχ, Αλεξάντερ Σκούεμπι.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένα εμπνευσμένο βιβλικό δράμα, που αφηγείται τη ζωή του Ιησού βασισμένο στο Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο, γυρισμένο σε αυθεντικές τοποθεσίες που περιγράφονται στη Βίβλο, το οποίο θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές και εμπορικές επιτυχίες στο είδος του.

 

04.00 STAR  «ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ»

ΕΙΔΟΣ: Νεανική κωμωδία-1999.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άλαν Μέτερ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μέρι Κέιτ Όλσεν, Έισλι Όλσεν, Πίτερ Γουάιτ, Ματ Γουίνστον.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Μέλανι και η Άλισον, δίδυμες αδελφές, επισκέπτονται τον παππού τους Έντουαρντ, που είναι πρέσβης των ΗΠΑ στη Γαλλία. Λόγω, όμως, του φορτωμένου προγράμματός του, ο Έντουαρντ αναθέτει στον βοηθό του Τζέρεμι να ξεναγήσει τις δύο εγγονές του στο Παρίσι. Σύντομα, η Μέλανι και η Άλισον γνωρίζονται με δύο αγόρια, τον Ζαν και τον Μισέλ, που τις παρασέρνουν σε μια μαγευτική βόλτα, δείχνοντάς τους τα αξιοθέατα του Παρισιού...

Επιστροφή