ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οι ταινίες της ημέρας (Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΪΟΥ)

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Οι ταινίες της ημέρας (Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΪΟΥ)
4 Μαΐου 2024, 09:50
A+ A-
Δείτε την περιπέτεια φαντασίας «Η οργή των τιτάνων» σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Λίμπεσμαν με τους Σαμ Γουόρθινγκτον και  Λίαμ Νίσον.

05.00 ΑΝΤ-1 «ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ»

ΕΙΔΟΣ: Δραματική-2018.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκαρθ Ντέιβις.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ρούνι Μάρα, Γιόακιν Φίνιξ, Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Ταχάρ Ραχίμ

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η νεαρή Μαρία από τα Μάγδαλα, αναζητά έναν νέο τρόπο ζωής το 33 μ.Χ. στην κατακτημένη από τους Ρωμαίους Ιουδαία που διοικείται από τον Πόντιο Πιλάτο.  Λόγω του  ανεξάρτητου πνεύματος της , η κοπέλα θεωρείται τρελή και  επικίνδυνη από τους οικείους της, αλλά εκείνη  αψηφά τις ιεραρχίες και τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας και γίνεται μέλος ενός κοινωνικού κινήματος με επικεφαλής τον Ιησού το Ναζωραίο.  Η Μαρία ακολουθεί τον «θεραπευτή» και «προφήτη» ,θα τον ακούσει, θα τον βοηθήσει, θα τον υποστηρίξει, θα του συμπαρασταθεί στον Γολγοθά, θα δει πρώτη την ανάστασή του και θα κηρύξει τη διδασκαλία του, παρότι στην εξέλιξη της Χριστιανικής θρησκείας η προσωπικότητα και η συμβολή της θα διαστρεβλωθούν.

 

05.30 ΜΕGA «ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ»

ΕΙΔΟΣ: Δραματική-2016.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πατρίτσια Ρίτζεν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζένιφερ Γκάρνερ, ΚάιλιΡότζερς, Μάρτιν Χίντιρσον.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ταινία “Ουράνια έκπληξη” βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Κρίστι Μπιμ και περιγράφει την απίστευτη αλλά αληθινή ιστορία της οικογένειας Μπιμ. Όταν η Κρίστι ανακαλύπτει ότι η 10χρονη κόρη της, Άννα, πάσχει από μια ανίατη ασθένεια, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και προσπαθεί με όλα τα μέσα να βρει μια λύση που θα την οδηγήσει στη θεραπεία.  Για καιρό δοκίμασε τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα. Παρόλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τις δικές της και των γιατρών δεν άλλαζε κάτι, μέχρι που ένα αναπάντεχο και ανεξήγητο γεγονός της χτύπησε την πόρτα. Μετά από ένα φρικτό ατύχημα που είχε η μικρή Άννα, κάτι πραγματικά αξιοπερίεργο συνέβη. Κατά τη δραματική της διάσωση, συντελέστηκε  ένα «θαύμα» , προκαλώντας απορία ακόμα και στους ειδικούς γιατρούς που ανέλαβαν την υπόθεσή της. Παίρνουν όλοι τις απαντήσεις που θέλουν; Καταλήγουν κάπου τελικά; Η οικογένεια μετά το απίστευτο “θαύμα” σιγά σιγά βρίσκει τους ρυθμούς της, ανασυγκροτείται και αποτελεί πηγή έμπνευσης για την κοινωνία…

 

07.00 ΑΝΤ-1 «Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ ~Β’ Μέρος~

ΕΙΔΟΣ: Θρησκευτικό δράμα-1977.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φράνκο Τζεφιρέλι.

ΠΑΙΖΟΥΝ Ρόμπερτ Πάουελ, Αν Μπάνκροφτ, Ολίβια Χάσεϊ, Έρνεστ Μποργκνάιν, Κλαούντια Καρντινάλε, Τζέιμς Μέισον,Τζέιμς Φαρεντίνο, Λόρενς Ολίβιε, Άντονι Κουίν, Ρόντ Στάιγκερ  Ντόναλντ Πλέζανς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Πίτερ Ουστίνοβ, Μάικλ Γιόρκ.

ΥΠΟΘΕΣΗ:  Η πιo κοσμαγάπητη και μεγαλoπρεπής θρησκευτική παραγωγή στηv ιστoρία της τηλεόρασης "Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ" είvαι έvα oγκώδες και oλoκληρωμέvo έργo, σκηvoθετημέvo με μαεστρία και απλότητα απo τov κoρυφαίo δημιoυργό Φράvκo Τζεφιρέλι. Ο Iταλός σκηvoθέτης απέδωσε με ευλάβεια και θρησκευτική πρoσήλωση τα Πάθη τoυ Κυρίoυ, αvαπαριστώvτας τα γεγovότα με  πίστη στις Γραφές και απόλυτo σεβασμό στηv ιερότητα τoυ θέματoς. Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης πραγματοποίησε τα γυρίσματα στoυς αυθεvτικoύς χώρoυς και χρησιμoπoίησε έvα εξαιρετικό επιτελείo ηθoπoιώv όπως o Σερ Λόρεvς Ολίβιε, η εκφραστική  Αvv Μπάvκρoφτ, η πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ, ο Άντονι Κoυίv, o Μάικλ Γιoρκ και φυσικά o εξαϋλωμέvoς Ρόμπερτ Πάoυελ με τo θεϊκό γαλαvό βλέμμα - τέλεια επιλoγή για τov ρόλo τoυ Iησoύ.

 

08.45  STAR « ΣΚΟΥΜΠΙ ΝΤΟΥ! ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ»

ΕΙΔΟΣ: Ταινία κινουμένων σχεδίων-2013.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκτορ Κουκ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Το Σικάγο, η πόλη των ανέμων, φιλοξενεί το επιτυχημένο τηλεοπτικό σόου Talent Star, στο οποίο το δίδυμο των σύνθετων Φρεντ και Δάφνης έχουν φτάσει στον τελικό, με πολύ υψηλές προοπτικές. Ο Σκούμπι και ο Σάγκι έχουν ετοιμάσει ένα μυστικό νούμερο, με το οποίο στοιχηματίζουν ότι θα κερδίσουν με άνεση τον διαγωνισμό. Δυστυχώς, όμως, ο ανταγωνισμός είναι τρομερός σε αυτόν τον διαγωνισμό ταλέντων, καθώς το σόου μεταδίδεται από σκηνή όπερας, στην οποία έχουν συμβεί τρομακτικά γεγονότα και στην οποία κατοικεί ένα εκδικητικό φάντασμα, το οποίο έχει καταραστεί την παραγωγή του σόου! Από το κυνηγητό για την αλλαγή των κουστουμιών, μέχρι και τη συλλογή όλων των τρομακτικών στοιχείων, η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί και με ένα φυσικό ταλέντο σαν τον Σκούμπι Ντου στην υπόθεση, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το γέλιο, η συγκίνηση και η περιπέτεια βρίσκονται πάντα στην πρώτη θέση!

 

09.00   ΑΝΤ-1 «Ο ΜΠΛΟΦΑΤΖΗΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κομεντί-1969.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Γεωργιάδης.

ΠΑΙΖΟΥΝ : Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Γιάννης Βόγλης, Ξένια Καλογεροπούλου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Καίτη Πάνου, Αλέκος Τζανετάκος, Δημήτρης Νικολαϊδης, Μάκης Ρευματάς, Βασίλης Ανδρεόπουλος

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Παρασκευάς Καρατζόβαγλου είναι πετυχημένος αντικέρ και αθεράπευτος μπλοφατζής. Μετά από μια πετυχημένη μπλόφα σε τρεις φίλους του στην Ύδρα, επιστρέφει στην Αθήνα. Η ξέγνοιαστη εργένικη ζωή του θα αλλάξει τελείως όταν τον επισκεφτεί μια νεαρή κοπέλα και ισχυριστεί ότι είναι κόρη του. Στην αρχή νομίζει ότι πρόκειται για μπλόφα, γρήγορα όμως πείθεται ότι η Γιάννα είναι όντως κόρη του, από τον πρώτο και μοναδικό έρωτα της ζωής του, τη Μιράντα.

 

09.30 ALPHA «ΓΑΤΟΣ ΣΠΙΡΟΥΝΑΤΟΣ»

ΕΙΔΟΣ: Ταινία κινουμένων σχεδίων-2011.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κρις Μίλερ.

Ηθοποιοί μεταγλώττισης: Τηλέμαχος Κρεβάικας, Βίκυ Νικολαΐδου, Φώτης Πετρίδης, Κατερίνα Γκίργκις, Μαρία Ζερβού.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο μικρόσωμος και μόνιμα ερωτοχτυπημένος Γάτος Σπιρουνάτος χρίζεται πρωταγωνιστής, γιατί μπορεί να έγινε γνωστός δίπλα στον ένα και μοναδικό Σρεκ, αλλά ήρθε ο καιρός να αποκαλύψει  από πού κρατάει η σκούφια του ή μήπως να καλύτερα οι μπότες του; Ποιο είναι άραγε το ποιόν και παρελθόν του ψιψίνου που ομολογουμένως κλέβει την παράσταση άμα τη εμφανίσει, πόσο μάλλον όταν προσπαθεί με τη βοήθεια του Χάμπτι Ντάμπτι και της Κίτι της Ελαφροπατούσας να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αυγά, ενώ την ίδια στιγμή εκείνος καλείται να αποφύγει τα βέλη του έρωτα;

 

09.50 OPEN «Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

ΕΙΔΟΣ: Βιβλικό δράμα-1965.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζορτζ Στίβενς

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μαξ Φον Σίντοφ, Χοσέ Φέρερ, Ντόροθι ΜακΓκουάιρ, Τσάρλτον Ίστον

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένα μεγαλειώδες κινηματογραφικό έπος με ένα all star cast πρωταγωνιστών που εξιστορεί τη ζωή και την πορεία του Ιησού Χριστού. Από την ταπεινή γέννηση στην εμπνευσμένη διδασκαλία και από την ατιμωτική σταύρωση ως την θεία Ανάσταση, σε μια ιστορία που προκαλεί θαυμασμό και συγκίνηση.

 

10.15   STAR « GARFIELD 2»

ΕΙΔΟΣ: Ταινία κινουμένων σχεδίων-2006.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τιμ Χιλ.

Τη φωνή του στον Γκαρφιλντ “δανείζει” ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τζον, o ιδιοκτήτης του κοιλιόδουλου και αγαπησιάρη Garfield, είναι ερωτευμένος με την κτηνίατρο Λιζ. Όταν βρίσκει το κουράγιο να τη ζητήσει σε γάμο, εκείνη λείπει σε συνέδριο στο Λονδίνο. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, ο Τζον πηγαίνει επίσης στο Λονδίνο για να τη βρει, ενώ τον ακολουθεί και ο Garfield. Ο γατούλης θα βρεθεί σε μια πριγκιπική βίλα, όπου θα τον μπερδέψουν με τον γάτο, που ζούσε εκεί, τον Πρινς, με τον οποίο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! Ο Πρινς πρόκειται να κληρονομήσει ένα κάστρο. Όμως, αυτό εμποδίζει τα σατανικά σχέδια του λόρδου Ντάργκις, που θέλει να μετατρέψει το κάστρο σε τουριστικό θέρετρο. Έτσι, προκειμένου να απαλλαγεί από τον Πρινς, τον ρίχνει στο ποτάμι. Υπολόγιζε, όμως, χωρίς τον... Garfield…

 

11.00   ΑΝΤ-1  «ΜΠΕΤΟΒΕΝ»

ΕΙΔΟΣ: Οικογενειακή-1992.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:  Μπράιαν Λεβάντ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τσαρλς Γκρόντιν, Μπόνι Χαντ, Ντιν Τζόουνς

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μπετόβεν, ένα αξιολάτρευτο κουτάβι του Αγίου Βερνάρδου, πέφτει θύμα απαγωγής από δυο μικροαπατεώνες και καταλήγει στα χέρια του Δόκτορα Βάρνικ, ενός σαδιστή κτηνίατρου που πραγματοποιεί φρικτά πειράματα σε ζώα. Όμως ο Μπετόβεν καταφέρνει να το σκάσει απ’ τη «φυλακή» του βρίσκοντας καταφύγιο στη θαλπωρή της οικογένειας Νιούτον. Ο Τζορτζ Νιούτον, ο πατέρας της οικογένειας, στην αρχή φέρνει αντιρρήσεις για την παραμονή του στο σπίτι όμως τελικά πείθεται από τα παιδιά του. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν κάποια στιγμή ο Δρ Βάρνικ ανακαλύπτει τον Μπετόβεν και αποφασίζει να τον πάρει πίσω στο εργαστήριό του…

 

11.00 ALPHA «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 2: ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ»

ΕΙΔΟΣ: Οικογενειακή κωμωδία-2011.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέιβιντ Μπόουερς.

Ηθοποιοί: Ζάκαρι Γκόρντον, Ντέβον Μπόστικ, Ρόμπερτ Καρπόν, Ρέιτσελ Χάρις, Στιβ Ζαν, Πέιτον Λιστ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Γκρεγκ ξεκινά την πρώτη γυμνασίου με την αυτοπεποίθηση και τις φιλίες του σταθερές, εκφράζοντας και ένα ενδιαφέρον για ένα νέο κορίτσι που εμφανίστηκε στην πόλη, την Χόλι Χιλς. Όμως στο σπίτι, ο Γκρεγκ βρίσκεται ακόμη σε πόλεμο με τον μεγαλύτερο αδερφό του, Ρόντρικ, με αποτέλεσμα οι γονείς τους να τους επιβάλλουν την πιο σκληρή «τιμωρία», που θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν: τους αναγκάζουν να περάσουν αρκετό χρόνο μαζί!

 

11.00 MEGA «Ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1957.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Δημήτρης Ιωαννόπουλος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μίμης Φωτόπουλος, Γκέλυ Μαυροπούλου, Λαυρέντης Διανέλλος, Νανά Σκιαδά, Τζόλυ Γαμπρή, 'Αννα Φόνσου, Κώστας Δούκας, Νίκος Φέρμας.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο επιπλοποιός Φανούρης ζει στην Αθήνα με τις αδελφές του, τις οποίες στηρίζει οικονομικά μοναχός του μετά το θάνατο των γονέων τους. Η 30χρονη αδελφή του Κατίνα, έχει χάσει τον αρραβωνιαστικό της σε τροχαίο δυστύχημα και ο Φανούρης, φοβούμενος πως θα μείνει στο ράφι, θέλει να την παντρέψει με τον Σόλωνα, αλλά πρέπει να της δώσει προίκα. Προσπαθεί λοιπόν να πουλήσει ένα οικόπεδο της οικογένειας στην Κολοκυνθού.

Ο Σόλων τον πιέζει για τη γρήγορη συγκέντρωση των χρημάτων της προίκας (300 λίρες), απειλώντας να διαλύσει το προξενιό κι ο Φανούρης ελπίζει ότι ο αδελφός του Γιάννης, μετανάστης στην Αμερική από 14 ετών, θα τον βοηθήσει.

 

12.15 STAR «ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜ»

ΕΙΔΟΣ: Κοινωνικό δράμα-2001.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζέσι Νέλσον.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Σον Πεν, Μισέλ Φάιφερ, Νταϊάν Γουίστ, Λόρα Ντερν.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Σαμ Ντόσον είναι πνευματικά καθυστερημένος και διαθέτει τη νοημοσύνη ενός 7χρονου παιδιού. Εργάζεται σε μια καφετέρια και έχει εμμονή με τους Μπιτλς. Έχει, όμως, και μια κόρη, καρπό της εφήμερης σχέσης του με μια άστεγη κοπέλα. Όταν τελικά η γυναίκα τους εγκαταλείπει, ο Σαμ αναλαμβάνει αποκλειστικά τη φροντίδα της κόρης του, που την ονομάζει Λούσι Ντάιαμοντ, επηρεασμένος από το κομμάτι «Lucy in the Sky with Diamonds», του αγαπημένου του συγκροτήματος. Τα παιδικά χρόνια της Λούσι δεν θα είναι άσχημα: με τη βοήθεια μερικών καλόκαρδων φίλων του, ο Σαμ θα φροντίσει να μη λείψει τίποτα από την κόρη του. Όταν, όμως, το κορίτσι θα γίνει 7 χρονών και θα αρχίσει να ξεπερνά σε οξύνοια τον πατέρα της, τότε θα αρχίσουν και τα προβλήματα. Η απόφαση της Λούσι να καθυστερήσει τη φυσιολογική ανάπτυξή της προκειμένου να μην πληγώσει τον πατέρα της, θα τραβήξει το ενδιαφέρον της Μάργκαρετ, μιας κοινωνικής λειτουργού, που θα απομακρύνει το κορίτσι από τον Σαμ και θα αναθέσει την προσωρινή επιμέλειά της στη Ράντι, μια νεαρή γυναίκα, που πάντα ήθελε να γίνει μητέρα. Σε μια προσπάθεια να καταφέρει το αδύνατο, ο Σαμ θα ζητήσει βοήθεια από τη Ρίτα Χάρισον, μια αριβίστρια και φιλόδοξη δικηγόρο, που θέλει να αποδείξει στους συναδέλφους της πως δεν διστάζει να αναλαμβάνει υποθέσεις αφιλοκερδώς. Σταδιακά, όμως και μέχρι τη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας, ο Σαμ θα διδάξει στη Ρίτα το πραγματικό νόημα της ανιδιοτελούς αγάπης...

 

13.00  ΕΡΤ-1 «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΞΥΠΝΗΜΑ»

ΕΙΔΟΣ: Αισθηματική κομεντί-1954.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μιχάλης Κακογιάννης.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Έλλη Λαμπέτη, Δημήτρης Χορν, Γιώργος Παππάς, Τασσώ Καββαδία, Μαργαρίτα Παπαγεωργίου, Σαπφώ Νοταρά, Χ. Πατεράκη.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η νεαρή Μίνα (Έλλη Λαμπέτη), ένα κυριακάτικο πρωινό, πηγαίνει για μπάνιο σε μια απόμερη ακτή. Εκεί, δύο αλητόπαιδα τής αρπάζουν την τσάντα. Μέσα στην τσάντα υπάρχει ένα λαχείο. Τα παιδιά πουλάνε το λαχείο στον Αλέξη (Δημήτρης Χορν). Το λαχείο κερδίζει τον πρώτο αριθμό και η Μίνα διεκδικεί με πείσμα τα κέρδη της, κάτοχος όμως του λαχείου είναι ο Αλέξης, ο οποίος και θα εισπράξει τα χρήματα. Ο Αλέξης έχει αρχίσει να συμπαθεί τη Μίνα και της προσφέρει το ένα τρίτο των κερδών. Εκείνη είναι ανένδοτη και τα θέλει όλα δικά της. Ξεκινάει δικαστικό αγώνα, αλλά ο συνετός δικηγόρος της, ο Παύλος Καραγιάννης (Γιώργος Παππάς), όπως και ο ακαταμάχητος έρωτας που γεννιέται ανάμεσα στους δύο νέους, κάνουν το θαύμα τους και τους ενώνουν για πάντα.


14.10 MEGA «ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κοινωνική-2006.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκαμπριέλε Μουκίνο.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Γουίλ Σμιθ, Τζέιντεν Σμιθ, Θάντι Νιούτον.

ΥΠΟΘΕΣΗ: ‘Οταν η σύζυγός του, Λίντα, τον εγκαταλείπει, ο άνεργος Κρις ανατρέφει μόνος τον πεντάχρονο γιο του. Η πάλη του να χτίσει ένα μέλλον για τον ίδιο και τον γιο του τελικά αποδίδει, όταν μπαίνει, χωρίς μισθό, σε ένα σκληρό πρόγραμμα εκπαίδευσης χρηματιστών, όπου ελάχιστοι τα καταφέρνουν. Με την αυτοπεποίθησή του και την αγάπη του γιού του, ο Κρις όχι μόνο ξεπερνά τα εμπόδια αλλά γίνεται και θρύλος της Γουόλ Στριτ…

 

15.15 STAR «Το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ»

ΕΙΔΟΣ: Αισθηματικό δράμα-2004.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νικ Κασαβέτις.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ράιαν Γκόσλινγκ, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Τζέιμς Γκάρνερ, Τζίνα Ρόουλαντς, Σαμ Σέπαρντ, Τζόαν Άλεν

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ήταν καλοκαίρι όταν ο Νόα και η Άλι ερωτεύθηκαν σφοδρά. Παρόλα αυτά οι διαφορετικές κοινωνικές τάξεις τους, καθώς και ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, χώρισαν τους δρόμους τους. Παρόλα αυτά, επτά χρόνια αργότερα, ένα παιχνίδι της μοίρας τους φέρνει ξανά μαζί. Τη συγκινητική ιστορία της ακλόνητης αγάπης αυτού του ζευγαριού, διαβάζει σε μια γυναίκα ένας ηλικιωμένος κύριος, από ένα ημερολόγιο...

 

15.45 ΣΚΑΪ «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ»

ΕΙΔΟΣ: Οικογενειακή περιπέτεια-2008.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζένιφερ Φλάκετ, Μαρκ Λέβιν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζόντι Φόστερ, Τζέραρντ Μπάτλερ, Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, Μαρκ Μπρέιντι.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η μικρή Νιμ ζει σε ένα ερημικό νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό μαζί με τον πατέρα της, ο οποίος είναι επιστήμονας. Κάθε τόσο ο πατέρας της βγαίνει στη θάλασσα για να κάνει επιστημονικές μελέτες, μια μέρα όμως πέφτει πάνω σε σφοδρή καταιγίδα και δεν επιστρέφει. Έτσι, το νεαρό κορίτσι ζητάει βοήθεια από τη συγγραφέα του αγαπημένου της βιβλίου, με την οποία αλληλογραφεί, για να διαλευκάνει την εξαφάνιση του πατέρα της. Η συνεσταλμένη συγγραφέας, αν και αγοραφοβική, θα εγκαταλείψει το Σαν Φρανσίσκο και θα ξεκινήσει για μια περιπέτεια στο άγνωστο.

 

16.15 OPEN  «ΣΑΜΨΩΝ ΚΑΙ ΔΑΛΙΔΑ» 

ΕΙΔΟΣ: Βιβλικό δράμα-1949.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σέσιλ Ντε Μιλ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Χέντι Λαμάρ, Βίκτορ Ματσούρ, Τζορτζ Σάντερς, Άντζελα Λάνσμπουρι.

ΥΠΟΘΕΣΗ:  Όλα ξεκινούν όταν ο Σαμψών, ένας ισχυρός και δυνατός άνδρας από μια φυλή των Εβραίων απορρίπτει τον έρωτα μιας όμορφης γυναίκας των Φιλισταίων, που ακούει στο όνομα Δαλιδά. Η απόρριψη αυτή θα έχει άσχημες συνέπειες, καθώς η Δαλιδά που ζητά εκδίκηση, θα επιδιώξει με κάθε τρόπο να μάθει το μυστικό της δύναμής του για να τον καταστρέψει…

 

16.40 MEGA «ΒΡΕΧΕΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κινούμενα σχέδια-2010.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κρις Μίλερ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Φλιντ Λόκγουντ είναι ένας φιλόδοξος εφευρέτης, που όμως όλες του οι δημιουργίες μόνο προβλήματα φέρνουν στην μικρή του πόλη. Και όμως, ο Φλιντ είναι αποφασισμένος να σχεδιάσει κάτι που θα κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους. ‘Οταν το τελευταίο του κατασκεύασμα, μια μηχανή που μετατρέπει το νερό σε φαγητό, καταστρέφει κατά λάθος την πλατεία της πόλης και εκτοξεύεται στα σύννεφα, ο Φλιντ θεωρεί ότι η καριέρα του έχει τελειώσει. Μέχρι τη στιγμή που κάτι απίστευτο συμβαίνει: ο ουρανός αρχίζει να βρέχει τσίζμπέργκερ! Η μηχανή του τελικά δουλεύει και το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα! Σύντομα όμως, η μηχανή του αρχίζει να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα, εκτοξεύοντας μακαρονάδες και γιγάντιους κεφτέδες. Τώρα ο Φλιντ θα πρέπει να συνεργαστεί με την μετεωρολόγο Σαμ Σπαρκς για να σταματήσουν την μηχανή και να σώσουν τον κόσμο από τα απειλητικά καιρικά φαινόμενα φαγητού…

 

16.45  ΑΝΤ-1 «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ»

ΕΙΔΟΣ: Κομεντί-1961.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέκος Σακελλάριος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Δέσπω Διαμαντίδου, Γιάννης Μαλούχος, Γιάννης Γκιωνάκης, Κώστας Βουτσάς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Αλίκη είναι κόρη του Διοικητή άλλος Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Δημήτρη . Συναντάει τον δόκιμο Κώστα  κατά την διάρκεια άλλος ταξιδιού άλλος στον Πόρο και τον ερωτεύεται, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι δόκιμος. Δίνουν ραντεβού για να συναντηθούν, αλλά επειδή κανείς δεν τα καταφέρνει να έρθει (λόγω του πατέρα άλλος Αλίκης και οι δύο) στέλνουν άλλος φίλους άλλος Σοφία και Άλκη, αλλά οι φίλοι άλλος δεν ξέρουν ο άλλος τον άλλο, δεν καταφέρνουν να συναντηθούν και έτσι η Αλίκη και ο Κώστας νομίζουν ότι δεν θα ξανασυναντηθούν ποτέ. Συναντιούνται άλλος ξανά στον καλοκαιρινό χορό άλλος Σχολής Δοκίμων, όπου ο άλλος μαθαίνει ποιος είναι πραγματικά ο άλλος. Στη συνέχεια, η σχολή των δοκίμων πρόκειται να πάει ένα εκπαιδευτικό ταξίδι. Όταν η Αλίκη το μαθαίνει αυτό προσπαθεί να βρει αφορμή να μπει στο πλοίο και τα καταφέρνει. Επισκέπτεται τον Κώστα στο πλοίο, όπου και εγκλωβίζεται καθώς αυτό σαλπάρει…

 

17.45 ΣΚΑΪ «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1966.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Δημήτρης Νικολαΐδης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μαίρη Αρώνη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γιάννης Βογιατζής, Ελένη Σταυροπούλου, Νίτσα Μαρούδα, Μέλπω Ζαρόκωστα, Μαρίκα Κρεβατά, Γιώργος Γαβριηλίδης, Άρης Μαλιαγρός, Μαρίνα Πεφάνη.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Άννα και ο Μάνος είναι είκοσι χρόνια παντρεμένοι. Ο Μάνος αγαπάει τη γυναίκα του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ξεσκάει πού και πού σε καμπαρέ με την χαριτωμένη χορεύτρια Μπίλλυ. Μια μέρα, η Άννα επαναστατεί και αποφασισμένη να πληρώσει τον άνδρα της με το ίδιο νόμισμα, παριστάνει την τρελή και κατορθώνει να τον τρομάξει για τα καλά.

 

17.45  STAR «ΝΩΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-2007.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τομ Σάντιακ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Στιβ Καρέλ,Τζον Γκούντμαν, Μόργκαν Φρίμαν, Λόρεν Γκράχαμ, Γουάντα Σάικς, Τζίμι Μπένετ, Τζόνι Σίμονς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Από τηλεοπτικό αστέρι σε κανάλι του Μπάφαλο, ο Έβαν Μπάξτερ βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, ως νεοεκλεγείς βουλευτής στο Κογκρέσο, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Για τον ήρωα μας, όμως, είναι άλλα τα σχέδια του Θεού, ο οποίος του δίνει εντολή να φτιάξει μια κιβωτό. Η οικογένεια του Έβαν μένει εμβρόντητη μπροστά στην αποστολή του, αλλά ο ίδιος, ξεπερνώντας την αρχική του δυσπιστία, νιώθει υποχρεωμένος να τη φέρει σε πέρας, με όποιο κόστος, προσπαθώντας να σώσει όχι μόνο τη χώρα του, αλλά ολόκληρη την ανθρωπότητα!

 

18.00 ΕΡΤ-3 «100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ»

ΕΙΔΟΣ: Δραματική κομεντί-2020.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φαμπιάν Οντενιέντ.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Νικολά Μπριντέ, Ζοζιάν Μπαλασκό, Ντίντιερ Μπούρντον, Αν Ζιρουάρ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Μαρί, μια 30χρονη μαία, μαθαίνει μια μέρα ότι είναι έγκυος από τον φίλο της Τομά Ντουμπρέιγ, έναν 30χρονο φυσιοθεραπευτή στο 11ο διαμέρισμα του Παρισιού. Αποφασίζει αμέσως να πάει στη Χώρα των Βάσκων για να πει τα νέα στον πατέρα της, τον Γκάμπι Μορένο, έναν Βάσκο αλλαντοπώλη.
Ο Τομά, ο οποίος δεν είχε ποτέ συστηθεί στα πεθερικά του, αποφάσισε να αρπάξει την ευκαιρία και να τους κάνει έκπληξη. Φτάνει απροειδοποίητα στην ενδοχώρα της Χώρας των Βάσκων, προπύργιο της οικογένειας Μορένο. Ο Γκάμπι ανακαλύπτει με τρόμο ότι ο γαμπρός του είναι... χορτοφάγος! Βάσκος αλλαντοπώλης εναντίον Παριζιάνου χορτοφάγου, ποιος από τους δύο θα προσηλυτίσει τον άλλον στη διατροφή του; Για το καλό της Μαρί και της οικογένειας Μορένο, θα καταφέρουν πατέρας και γαμπρός να ζήσουν μαζί χωρίς να αλληλοσκοτωθούν;


20.00 ALPHA «ΛΑΤΕΡΝΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1955.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλέκος Σακελλάριος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μίμης Φωτόπουλος, Βασίλης Αυλωνίτης, Τζένη Καρέζη, Χρήστος Τσαγανέας, Δημ. Βουδούρης, Ερρίκος Κονταρίνης, Κώστας Παπαχρήστος, Ράλλης Αγγελίδης, Μπέμπη Κούλα, Μαίρη Λαΐδου, Σούλη Σαμπά.χ

ΥΠΟΘΕΣΗ: Δυο φίλοι, ο Πετράκης και ο Παυλάρας, περιπλανόδιοι λατερνατζήδες, βλέπουν τη δουλειά τους να χάνεται εξαιτίας της αλλαγής της εποχής και της ραγδαίας εξέλιξης του γραμμοφώνου. Ένας φίλος τους τους προτρέπει να πάνε σε ένα πανηγύρι κάποιου χωριού για να κερδίσουν χρήματα. Στο δρόμο συναντούν μια κοπέλα που το έχει σκάσει από το σπίτι της για να μην παντρευτεί αυτόν που της επιβάλλει ο πλούσιος πατέρας της. Αντί λοιπόν να την παραδώσουν στην αστυνομία και να εισπράξουν την αμοιβή, την παίρνουν υπό την προστασία τους και ψάχνουν να βρουν τον αγαπημένο της. Τελικά τους σμίγουν ξανά και τους συμφιλιώνουν με τον πατέρα της, παίρνοντας και την αμοιβή.

 

20.00 OPEN  «ΙΗΣΟΥΣ»

ΕΙΔΟΣ:  Βιβλικό δράμα-1979.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πίτερ Σάικες,  Τζον Κρις.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπράιαν Ντίκον, Ρίβκα Νιούμαν, Γιόζεφ Σίλοαχ, Αλεξάντερ Σκούεμπι

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένα εμπνευσμένο βιβλικό δράμα, που αφηγείται τη ζωή του Ιησού βασισμένο στο Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο, γυρισμένο σε αυθεντικές τοποθεσίες που περιγράφονται στη Βίβλο, το οποίο θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές και εμπορικές επιτυχίες στο είδος του.

 

21.00 ΣΚΑΪ «ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1967.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Δαλιανίδης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Κώστας Βουτσάς, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Νόρα Βαλσάμη, Περικλής Χριστοφορίδης, Ελένη Ζαφειρίου, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Καίτη Ιμπροχώρη, Χρήστος Δοξαράς, Μαίρη Μεταξά, Μαίρη Χαλκιά, Αντώνης Παπαδόπουλος, Βύρων Σιδέρης, Ρία Δελούτση, Ειρήνη Κουμαριανού, Βαγγέλης Ιωαννίδης.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας υπάλληλος σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, αρραβωνιασμένος με το ζόρι με την κόρη του αφεντικού του, σώζει μια κοπέλα από την αυτοκτονία και αναγκάζεται να υποδυθεί τον Άγγλο αρραβωνιαστικό της στον αυστηρών αρχών πατέρα της.

 

21.00 ΑΝΤ-1 «Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ»  ~Γ’ Μέρος~

ΕΙΔΟΣ: Θρησκευτικό δράμα-1977.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φράνκο Τζεφιρέλι.

ΠΑΙΖΟΥΝ Ρόμπερτ Πάουελ, Αν Μπάνκροφτ, Ολίβια Χάσεϊ, Έρνεστ Μποργκνάιν, Κλαούντια Καρντινάλε, Τζέιμς Μέισον,Τζέιμς Φαρεντίνο, Λόρενς Ολίβιε, Άντονι Κουίν, Ρόντ Στάιγκερ  Ντόναλντ Πλέζανς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Πίτερ Ουστίνοβ, Μάικλ Γιόρκ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η πιo κοσμαγάπητη και μεγαλoπρεπής θρησκευτική παραγωγή στηv ιστoρία της τηλεόρασης "Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ" είvαι έvα oγκώδες και oλoκληρωμέvo έργo, σκηvoθετημέvo με μαεστρία και απλότητα απo τov κoρυφαίo δημιoυργό Φράvκo Τζεφιρέλι. Ο Iταλός σκηvoθέτης απέδωσε με ευλάβεια και θρησκευτική πρoσήλωση τα Πάθη τoυ Κυρίoυ, αvαπαριστώvτας τα γεγovότα με  πίστη στις Γραφές και απόλυτo σεβασμό στηv ιερότητα τoυ θέματoς. Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης πραγματοποίησε τα γυρίσματα στoυς αυθεvτικoύς χώρoυς και χρησιμoπoίησε έvα εξαιρετικό επιτελείo ηθoπoιώv όπως o Σερ Λόρεvς Ολίβιε, η εκφραστική  Αvv Μπάvκρoφτ, η πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ, ο Άντονι Κoυίv, o Μάικλ Γιoρκ και φυσικά o εξαϋλωμέvoς Ρόμπερτ Πάoυελ με τo θεϊκό γαλαvό βλέμμα - τέλεια επιλoγή για τov ρόλo τoυ Iησoύ.

 

21.00  STAR  «Η ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ»

EIΔΟΣ: Περιπέτεια φαντασίας-2010.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λουίς Λετεριέ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Σαμ Γουόρθινγκτον, Λίαμ Νίσον, Ρέιφ Φάινς, Τζέμα Άρτερτον, Αλέξα Νταβάλος, Ιζαμπέλα Μίκο, Ναταλία Βοντιάνοβα.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο απόλυτος αγώνας για εξουσία και δύναμη στρέφει τους ανθρώπους ενάντια στους βασιλείς και τους βασιλείς ενάντια στους θεούς. Ο πόλεμος, όμως, ανάμεσα στους ίδιους τους θεούς μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο. Γιος του θεού Δία, αλλά μεγαλωμένος από ανθρώπους, ο Περσέας προσπαθεί μάταια να σώσει την οικογένειά του από τον Άδη, τον εκδικητικό θεό του Κάτω Κόσμου. Μην έχοντας τίποτε άλλο να χάσει, ο Περσέας προσφέρεται να ηγηθεί μιας επικίνδυνης αποστολής, με σκοπό να κατατροπώσει τον Άδη, πριν εκείνος καταφέρει να ανατρέψει τον Δία και σπείρει το χάος στον κόσμο. Επικεφαλής μιας γενναίας ομάδας πολεμιστών, ο Περσέας θα ξεκινήσει ένα θανάσιμα παράτολμο ταξίδι σε απαγορευμένους, για τους θνητούς, κόσμους. Αντιμαχόμενος ανίερους δαίμονες και τρομερά τέρατα, θα καταφέρει να επιβιώσει, μόνο αν αποδεχθεί τη δύναμή του ως Θεός, αψηφήσει τη μοίρα του και αγκαλιάσει το πεπρωμένο του.

 

21.30  ΕΡΤ-1 «ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΟΣ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμωδία-1960.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Δαλιανίδης.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντίνος Ηλιόπουλος, Τζένη Καρέζη, Διονύσης Παπαγιανόπουλος, Ρίκα Διαλυνά, Σταύρος Ξενίδης, Κώστας Παπαχρήστος, Νίκος Φέρμας, Λουΐζα Μπατίστα, Τζόλυ Γαρμπή, Άγγελος Μαυρόπουλος, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Διονύσης Παγουλάτος, Τάκης Βάβαλης .

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας φτωχός και έντιμος υπάλληλος, ο Γρηγόρης (Ντίνος Ηλιόπουλος), έχει σαγηνευτεί από την τσαχπίνα αλλά κακομαθημένη κόρη του αφεντικού του (Διονύσης Παπαγιαννόπουλος), την Τζούλια (Τζένη Καρέζη). Κάποια στιγμή του κάνει κι εκείνη τα γλυκά μάτια, περισσότερο για να τον περιπαίξει και να διασκεδάσει μαζί του. Ο Γρηγόρης, όμως, πέφτει στην παγίδα. Απ’ την άλλη, ο πατέρας της Τζούλιας γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει τα καμώματά του και τον απολύει, φοβούμενος όμως μήπως ο απολυθείς υπάλληλος αποκαλύψει τις ρεμούλες του, τον προσλαμβάνει εκ νέου. Η Τζούλια συνεχίζει να βγαίνει μαζί με τον Γρηγόρη και να διασκεδάζει με το «κοροϊδάκι» της, μέχρι που τον ερωτεύεται για τα καλά και τον επιλέγει για σύζυγό της.

 

22.00 ALPHA «ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ»

ΕΙΔΟΣ: Κωμική περιπέτεια-2006.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σον Λίβι.

Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Κάρλα Γκουτζίνο, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ρίκι Τσερβέις.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο καλόκαρδος και ονειροπόλος Λάρι, παρότι μονίμως άτυχος, πιστεύει ότι προορίζεται για κάτι μεγάλο στη ζωή του. Όταν θα δεχτεί πρόταση να εργαστεί ως νυχτοφύλακας σε μουσείο Φυσικής Ιστορίας, δεν φαντάζεται την συνέχεια: τα εκθέματα του μουσείου ζωντανεύουν ως δια μαγείας. Δεινόσαυροι, Μάγιας, Ρωμαίοι μονομάχοι, άνθρωποι του Νεάντερνταλ αλλά και ο Πρόεδρος Ρούσβελτ αρχίζουν να περιφέρονται στους διαδρόμους, προκαλώντας το απόλυτο χάος! Ήρθε η στιγμή που ο Λάρι θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία, προσπαθώντας ταυτόχρονα να σώσει το μουσείο, αλλά η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο…

 

23.15  STAR   «Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ»

ΕΙΔΟΣ: Περιπέτεια φαντασίας-2012.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζόναθαν Λίμπεσμαν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Σαμ Γουόρθινγκτον, Λίαμ Νίσον, Ρέιφ Φάινς, Ρόζαμουντ Πάικ, Έντγκαρ Ραμίρεζ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Μια δεκαετία μετά την επική νίκη του επί του τερατώδους Κράκεν, ο Περσέας, ο ημίθεος γιος του Δία, πιχειρεί να ξεκινήσει μια πιο ήσυχη ζωή ως ψαράς, έχοντας επιφορτιστεί με την ευθύνη να αναθρέψει ολομόναχος τον δεκάχρονο γιο του, Ήλιο. Στο μεταξύ, η μάχη για την επικράτηση συνεχίζεται, ανάμεσα σε Θεούς και Τιτάνες. Έχοντας χάσει την αφοσίωση των ανθρώπων, οι Θεοί έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο επί των φυλακισμένων Τιτάνων και του θηριώδη αρχηγού τους, Κρόνου, πατέρα των Δία, Άδη και Ποσειδώνα, που αφότου τον ανέτρεψαν, τον έριξαν στην άβυσσο του Τάρταρου. Ο Περσέας, όμως, δεν μπορεί να αδιαφορήσει όταν ο Άδης, μαζί με τον γιο του Δία, Άρη, συμμαχούν με τον Κρόνο προκειμένου να φυλακίσουν τον Δία. Η δύναμη των Τιτάνων γίνεται ολοένα και ισχυρότερη, καθώς οι θεϊκές δυνάμεις του Δία συρρικνώνονται και επικρατεί χάος στη Γη...

 

01.15 STAR   «ROCK OF AGES»

ΕΙΔΟΣ: Μουσική κομεντί-2012.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άνταμ Σάνκμαν.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τομ Κρουζ, Τζούλιαν Χιου, Ντιέγκο Μπονέτα, Πολ Τζιαμάτι, Αλεκ Μπάλντουιν, Ράσελ Μπραντ, Μαλίν Ακερμαν, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Στο Hollywood της δεκαετίας του ’80, το ροκ θερμόμετρο χτυπάει «κόκκινο» και οι metal ήχοι συνεπαίρνουν τα, νεαρά κυρίως, πλήθη, παρά τις αντιδράσεις των συντηρητικών κύκλων της πόλης. Εκεί, καταφτάνει η Σέρι, μία νεαρή σερβιτόρα από την επαρχία, που κυνηγά τα όνειρά της στην πόλη. Στο Sunset Strip γνωρίζει έναν συνομήλικο λαντζέρη, τον Ντρου και ο …Rock ‘n’ Roll έρωτάς τους, μας ταξιδεύει σε ένα αγριεμένο μουσικά Hollywood, όπου μεσουρανούν hard-rock ινδάλματα, σαν τον Στέισι Ζαξ...

 

01.50  ΕΡΤ-1 «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ»

ΕΙΔΟΣ: Ρομαντική κομεντί-2015.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μπεν Πάλμερ.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Λέικ Μπελ, Σάιμον Πεγκ, Ρόρι Κινίαρ, Οφίλια Λόβιμποντ, Σάρον Χόργκαν, Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Μια 34χρονη εργένισσα, η Νάνσι, εξαντλημένη από τα άκαρπα προξενιά των φίλων της, ταξιδεύει στο Λονδίνο για να παραστεί στην επέτειο γάμου των γονιών της. Συναντάει τυχαία έναν 40χρονο διαζευγμένο, τον Τζακ, ο οποίος την περνάει για το 24χρονο ραντεβού του στα τυφλά.
Η Νάνσι, αποφασίζοντας να μην αποκαλύψει την παρεξήγηση, μπαίνει στο πιο χαοτικό αλλά και ξεκαρδιστικό ταξίδι της ζωής της, το οποίο κανένας από τους δύο δεν θα ξεχάσει ποτέ.
Μετά τη διασκέδαση, τον χορό, το μπόουλινγκ, έναν παλιό συμμαθητή που την παρακολουθεί με ένα μακροχρόνιο φλερτ, τα χαμένα χαρτιά διαζυγίου, τις χαμένες ελπίδες και ναι… ο Τζακ ανακαλύπτει την αλήθεια.
 

03.15  ΣΚΑΪ «ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ»

ΕΙΔΟΣ: Δράσης-2014.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Χένρικ Ρούμπεν Γκενζ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέιμς Φράνκο, Κέιτ Χάντσον, Ομάρ Σι, Τομ Γουίλκινσον

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τομ και η Άννα είναι ένα ζευγάρι Αμερικάνων που ζει στο Λονδίνο και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Όταν ο γείτονάς τους, που μένει ακριβώς από κάτω, πεθαίνει, η τύχη δείχνει να τους χαμογελά προσωρινά, αφού ανακαλύπτουν ότι μέσα στο σπίτι του υπάρχουν 220.000 λίρες. Αν και αρχικά είναι διστακτικοί, αναφορικά με το αν θα πρέπει να απλώσουν το χέρι τους στον θησαυρό που ανακάλυψαν, αποφασίζουν ότι το σχέδιο είναι απλό: το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πάρουν τα χρήματα και να χρησιμοποιήσουν μόνο όσα τους είναι απολύτως απαραίτητα για να ξεχρεώσουν. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, το σύμπαν αποφασίζει να τους δείξει πόσο εύκολα μπορούν να έρθουν τα πάνω-κάτω.

 

03.45  STAR «ΝΕΟΣ... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»  

ΕΙΔΟΣ: Αισθηματικό δράμα-1992.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Στιβ Μάϊνερ.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μελ Γκίμπσον, Τζέιμι Λι Κέρτις, Ιλάιζα Γουντ, Τζο Μόρτον.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Τέλη της δεκαετίας του '30. Ο Ντάνιελ, ένας παράτολμος ραλίστας δοκιμών, πιστεύει πως τίποτα κακό δεν μπορεί να του συμβεί. Το ίδιο πιστεύει και για την αγαπημένη του Κλερ.  Όταν η Κλερ πέφτει θύμα αυτοκινητιστικού δυστυχήματος με αποτέλεσμα να «βυθιστεί» σε κώμα, ο Χάρι, ο καλύτερος φίλος του Ντάνιελ, που πειραματίζεται με την επιστήμη της κρυογενετικής, του προτείνει να συμπεριλάβει και την Κλερ στο πείραμά του. Ο Ντάνιελ δέχεται να «παγώσει» η αγαπημένη του και επειδή δεν μπορεί να αντέξει τη ζωή χωρίς αυτή δίπλα του, πείθει τον Χάρι να τον συμπεριλάβει και αυτόν στο πείραμα. Πενήντα χρόνια αργότερα, δυο μικρά αδέλφια ανακαλύπτουν την κάψουλα, στην οποία βρίσκεται ο Ντάνιελ και τον ξυπνούν....

 

Επιστροφή