ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Πέντε μαθητές διακρίθηκαν στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες κλασικού αθλητισμού

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Πέντε μαθητές διακρίθηκαν στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες κλασικού αθλητισμού
26 Απριλίου 2024, 18:41
A+ A-
Οι τρεις μαθητές είναι από την Εύβοια. Όλα τα ονόματα και τα μετάλλια που κατέκτησαν.

Οι πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες κλασικού αθλητισμού ΓΕΛ και ΕΠΑΛ  πραγματοποιήθηκαν στις Σέρρες, στις 22 και 23 Απριλίου. Οι μαθητές που διακρίθηκαν από τα Στερεά Ελλάδα ήταν οι παρακάτω:

  • Η μαθήτρια του 6ου Γενικού Λυκείου Λαμίας, Αθανασία Ζαφείρη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και της πρώτης θέσης στο άλμα εις ύψος.
  • Η μαθήτρια  του 1ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας, Θέτιδα – Φιλίππα Γαραντζόγιαννη, η οποία ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 200μ.
  • Η μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Σχηματαρίου,  Γεωργία – Θεοφανία Κατσαρού , η οποία ανέβηκε κι αυτή στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και κατέκτησε την πρώτη θέση και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο ακόντιο.
  • Ο μαθητής του 1ου Πρότυπου Λυκείου Χαλκίδας, Δημήτρης Γεωργούσης,  ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στη Δισκοβολία.
  • Ο μαθητής του Γενικού Λυκείου Αρτάκης, Παναγιώτης Ασλαματζίδης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και της δεύτερης θέσης στο ακόντιο.

Επιστροφή