SPRING FASHION : 3+3 πανωφόρια που θα φοράτε συνέχεια - Τα βρήκαμε στην Χαλκιδα!

SPRING FASHION : 3+3 πανωφόρια που θα φοράτε συνέχεια - Τα βρήκαμε στην Χαλκιδα!
18 Απριλίου 2024, 19:00
A+ A-
Κάναμε έρευνα αγοράς και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Η άνοιξη αποτελεί μεταβατική εποχή στο ντύσιμο, που σημαίνει ότι η γκαρνταρόμπα μοιράζεται ανάμεσα σε χειμερινά και καλοκαιρινά κομμάτια.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια κομμάτια που προορίζονται αποκλειστικά για την άνοιξη, όπως τα τζάκετ και τα πανωφόρια που το ύφασμα ή η επένδυσή τους δεν είναι τόσο χοντρά.

Ποια είναι, όμως, αυτά τα τζάκετ που θα φορέσουμε φέτος την άνοιξη

Εμείς ψάξαμε στην αγορά της Χαλκίδας, ξεχωρίσαμε τρία ανδρικά και τρία γυναικεία must fashion spring items και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω:

LEGEND: Είναι ...σαν πουκάμισο και αποτελεί τη μεγαλύτερη τάση!

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής άνοιξης για το ανδρικό στιλ είναι τα πανωφόρια που μοιάζουν με πουκάμισο. Το βρήκαμε στο κατάστημα Legend (δείτε εδώ το στίγμα του).

Μία ανοιξιάτικη safe επιλογή που σίγουρα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπο σε όλες σας τις εμφανίσεις.


ALEXOPOULOS: Σακάκια που ξεχειλίζουν από στιλ

Στο κατάστημα Alexopoulos (δείτε εδώ στοιχεία επικοινωνίας) το μπλε κυριαρχεί  για την ανοιξιάτικη εμφάνιση των ανδρών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το blue navy σακάκι (φωτό πάνω), που αποτελεί ένα πολύ safe χρώμα και δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα κάθε άνδρα.

Στο συγκεκριμένο σακάκι αυτό που το κάνει πιο ιδιαίτερο είναι η μεσάτη γραμμή του, που αναδεικνύει το στιλ ακόμη περισσότερο.
 

 

Όσο για τις γυναίκες, επιλέξαμε ένα σακάκι πετρόλ ανοιχτό με μεγάλο εντυπωσιακό χρυσό κουμπί. Ενα μοναδικό χρώμα, διαφορετικό από όλα τα άλλα, ώστε να "φωτίσει" κάθε outfit.

Aναλόγως με την ηλικία, αλλά και με την περίσταση, μπορεί να συνδυαστεί με μακριά pencil φούστα, με ένα skinny jean, άσπρο t-shirt και ανοιχτό το κουμπί του αλλά και με ένα σορτς, το οποίο θα είναι ελάχιστα πιο μακρύ από το τελείωμα του σακακιού. 


ANTONELLA LEATHER : Δέρμα ...διαχρονικό!

Τι πιο διαχρονικό από ένα δερμάτινο ανοιξιάτικο γυναικείο τζάκετ με εντυπωσιακό γιακά. Το βρήκαμε στο κατάστημα Antonella Leather. Πρόκειται για ένα κομμάτι που αποτελεί μία εύκολη ανοιξιάτικη προσιτή λύση και είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες.

Στο ίδιο κατάστημα είδαμε επίσης και πολύ ωραία ανδρικά πανωφόρια! Δείτε εδώ τη διεύθυνση και τσεκάρετέ τα και εσείς με μία επίσκεψη.

ΆΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΛ: Φοβερά σχέδια, ελληνικής κατασκευής..

Αναβαθμίστε την εμφάνισή σας με τα γυναικεία πανωφόρια της ελληνικής εταιρίας Vergi, που θα τα βρείτε στο κατάστημα Άρωμα και Στιλ (δείτε εδώ τη διεύθυνση)

Φέρουν μοναδική σχεδιαστική ταυτότητα και υψηλή ποιότητα. Εμείς διαλέξαμε το παραπάνω πανωφόρι με τα minimal ασημί σχέδια, που μπορεί να φορεθεί είτε κλειστό σαν πουκάμισο είτε πάνω από ένα t-shirt.

PROSPERO: Για όλες τις ώρες

Το σακάκι που εντοπίσαμε στο Prospero (δείτε εδώ στοιχεία επικοινωνίας) είναι το basic κομμάτι που πρέπει να έχει κάθε άνδρας.

Είναι casual και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ για απλές εμφανίσεις με jean, αλλά και για πιο επίσημες περιστάσεις με ένα υφασμάτινο παντελόνι.

Ακόμη κάθεστε; Ώρα για ...spring shopping therapy!

Επιστροφή