ΧΑΛΚΙΔΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πιστεύετε ότι θα προκριθούν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση του conference league;
Μεγάλες στιγμές φέτος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δύο Ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, αγωνίζονται στη φάση των 8 του conference league και μάλιστα έχουν καλές πιθανότητες να προκριθούν στους ημιτελικούς αγώνες της διοργάνωσης.
Με δεδομένο ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ «Opap Arena”, στην Αθήνα, οι οπαδοί των δύο ομάδων ονειρεύονται ακόμα και την κατάκτηση του τίτλου.
Ωστόσο προηγείται η πρόκριση στον ημιτελικό και το egnomi.gr ρώτησε τέσσερις ποδοσφαιρόφιλους: Πιστεύετε ότι θα προκριθούν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση του conference league;
Ο Γιάννης Τουλούμης σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων σε ΙΕΚ, είναι οπαδός του Ολυμπιακού και πιστεύει ότι θα προκριθούν και οι δύο Ελληνικές ομάδες, γιατί όπως υποστηρίζει:
« Ο Ολυμπιακός θα περάσει γιατί ήταν σημαντικό το πρώτο ματς. Αφού νίκησε έχει την απαραίτητη ψυχολογία. Επίσης, θα περάσει και ο ΠΑΟΚ, γιατί έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστικός στην Ευρώπη.»
Ο Βαγγέλης Ευσταθίου, είναι κι αυτός οπαδός του Ολυμπιακού, παίζει και ποδόσφαιρο, οπότε έχει γνώση του αντικειμένου και σχολιάζει:
« Ο Ολυμπιακός θα περάσει αφού στο πρώτο ματς νίκησε και θα γίνει σωστή διαχείριση από τον προπονητή και την ομάδα γενικά. Αλλά και ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα περάσει γιατί η αντίπαλη ομάδα θα έχει σοβαρές απώλειες, λόγω καρτών, μετά το πρώτο ματς.»
Οπαδός του Ολυμπιακού είναι και ο Νίκος Παναγιώτου, ο οποίος επίσης παίζει μπάλα και πιστεύει ότι: « Θα περάσει ο Ολυμπιακός γιατί έκανε ένα καλό πρώτο ματς. Η πρόκριση του ΠΑΟΚ είναι 50-50 γιατί η χρονιά έχει δείξει ότι είναι απρόβλεπτος.»
Ο Γιώργος Πηλιχός είναι φιλόλογος και οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά δεν διστάζει να προβλέψει: « Θα περάσει Ολυμπιακός γιατί η νίκη στον πρώτο αγώνα είναι πολύ σημαντική.»
Όσο για τον ΠΑΟΚ επισημαίνει: « Είναι πιο δύσκολο να περάσει ο ΠΑΟΚ, γατί έχασε στο πρώτο ματς , αλλά όχι απίθανο γιατί το σκορ της ήττας δεν είναι απαγορευτικό και επιπλέον έπαιξε πολύ καλά.»